Miha Pahulje

član uprave
Responsive Image

Miha Pahulje je zavarovalničar nove generacije, ki se pri snovanju procesov in storitev ozira izven ustaljenih okvirov ter na vsakem koraku spodbuja inovativnost. Njegova karierna pot se je začela v Merkur zavarovalnici, od tu pa ga vodila v Zavarovalnico Triglav. Bogate izkušnje s področja osebnih zavarovanj, ki jih je do tedaj pridobil, so ga pripeljale v Zavarovalnico Maribor. Sprva kot pooblaščenca uprave, kasneje pa je prevzel vodenje Sektorja osebnih zavarovanj in potem še vodenje Sektorja trženja in prodaje. Leta 2019 mu je bilo zaupano mesto člana uprave v Zavarovalnici Sava.

Diplomiral je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in končal magistrski študij na Fakulteti za državne in evropske študije na Brdu pri Kranju.

Delovna področja:

  • prevzem in razvoj premoženjskih zavarovanj

  • prevzem in razvoj osebnih zavarovanj
  • marketing in odnosi z javnostmi
  • inovacije in poslovna uporaba podatkov

  • upravljanje odnosov s stranko
  • poslovanje odvisne družbe Asistim, d.o.o.
  • poslovanje z EU

Karierna pot v Zavarovalni skupini Sava:

Zaposlen v Zavarovalnici Sava od leta 2013.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE