Zagotovite si hiter in strokoven posvet z zdravnikom splošne/družinske medicine po telefonu ali video klicu vedno, ko ga potrebujete. Priključite asistenco Zdravnik na daljavo enemu od svojih zavarovanj.  

Dostop do osebnega zdravnika je v zadnjih časih čedalje zahtevnejši, čas, ki nam ga nameni, pa je omejen na le nekaj minut. Zato smo v Zavarovalnici Sava prisluhnili vašim potrebam in v sodelovanju s partnerjem Medifit zasnovali asistenco Zdravnik na daljavo.  

KAJ VKLJUČUJE?

PRVA INFORMACIJA

Zavedamo se, da je prva informacija ključnega pomena. Na posvetu z zdravnikom splošne/družinske medicine mu boste predstavili svojo zdravstveno težavo in na osnovi pogovora prejeli njegovo strokovno mnenje ter priporočila o možnostih zdravljenja tudi v pisni obliki. 

POSVET GLEDE NADALJNJEGA ZDRAVLJENA

Če vam je bila strokovna diagnoza že postavljena, vam lahko naš zdravnik po pregledu vse zdravstvene dokumentacije in opravljenem pogovoru z vami poda predloge glede nadaljnjega zdravljenja. Vključeni so tudi predlogi alternativnih oblik zdravljenja. 

KOMU JE NAMENJENO?

Asistenčna storitev Zdravnik na daljavo je namenjena vsem osebam, starim 16 let ali več, ki bi si želele zagotoviti neomejen dostop do zdravnika splošne/družinske medicine. V odvisnosti od osnovnega zavarovanja, ki mu je asistenca Zdravnik na daljavo priključena, jo lahko koristi zavarovanec ali tudi njegovi družinski člani. Krita so vsa nenujna zdravstvena stanja, tudi predhodno obstoječe oz. 'stare' zdravstvene težave.

POMEMBNO

Če vas družinski zdravnik po pregledu na daljavo napoti v nadaljnjo obravnavo k specialistu ali v diagnostični center, lahko z njegovo pisno diagnozo koristite kritja iz naslova našega Zdravstvenega zavarovanja Zdravje.

KATERIM ZAVAROVANJEM LAHKO ASISTENCO PRIKLJUČITE?

TRAJANJE ZAVAROVANJA

Zavarovanje sklenete za eno leto in začne veljati z datumom, ki je naveden na zavarovalni polici.

 

KAKO REZERVIRATE POSVET Z ZDRAVNIKOM 

Za koriščenje asistenčne storitve Zdravnik na daljavo si morate ustvariti uporabniški račun. Storitev lahko po prijavi v svoj uporabniški račun koristite preko spletne aplikacije. 

REZERVIRAJTE POSVET

 

Za več informacij vam je na voljo vaš zavarovalni zastopnik ali sodelavci v našem Kontaktno-asistenčnem centru (080 19 20, info@zav-sava.si). 

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Enostaven in hitro dostopen video ali telefonski posvet z zdravnikom splošne/družinske medicine.  
  • Brez čakalnih vrst – že en dan po rezervaciji termina.
  • Do zdravniškega nasveta med 6. in 22. uro vse dni v letu, tudi med vikendi in prazniki. 
  • Dolžina posvetov ni omejena. 
  • Omogoča tudi klice iz tujine. 
  • Krita so vsa nenujna zdravstvena stanja, tudi predhodno obstoječe oz. 'stare' zdravstvene težave.
  • Pridobljena pisna diagnoza je dovolj za napotitev na nadaljnje specialistične preglede v okviru Zdravstvenega zavarovanja Zdravje. 
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}