Zaposlujemo

Zaposlujemo več kot 1.400 zaposlenih v Sloveniji in Hrvaški. Kot zaposlovalec se trudimo ustvarjati spodbudno okolje za naše zaposlene in jim omogočamo lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja v okviru polnega Certifikata družini prijazno podjetje. 

Priložnost za zaposlitev

V svoje delovno okolje vabimo:

 

2 zavarovalna zasopnika ali zastopnici na območju PE Nova Gorica. Več o delovnem mestu najdete tukaj, prijavite pa se lahko na razpisi@zav-sava.si do
14. 4. 2017.

3 zastopnike ali zastopnice na območju PE Koper. Več o delovnem mestu najdete tukaj, prijavite pa se lahko na razpisi@zav-sava.si do 16. 4. 2017.

Zavarovalnega zastopnika ali zastopnico na območju PE Koper (Sežana in okolica). Več o delovnem mestu najdete tukaj, prijavite pa se lahko na
razpisi@zav-sava.si do 16. 4. 2017.

Zastopnika ali zastopnico na območju Postojne in Pivke. Več o delovnem mestu najdete tukaj, prijavite pa se lahko na razpisi@zav-sava.si do 21. 4. 2017.

Samostojnega zastopnika ali zastopnico na območju Postojne in Pivke. Več o delovnem mestu najdete tukaj, prijavite pa se lahko na razpisi@zav-sava.si do 21. 4. 2017.