Če ste bili poškodovani v prometni nesreči, katere povzročitelj ste sami in imate sklenjeno zavarovanje AO-PLUS lahko zahtevek za izplačilo zavarovalnine vložite preko spleta z izpolnitvijo obrazca na spodnji povezavi. Izpolnjenemu obrazcu priložite vso potrebno dokumentacijo. Prav tako se lahko vloži zahtevek zaradi duševnih bolečin ob smrti bližnjega.

Na podlagi tako vloženega zahtevka bo opravljen postopek obravnava le-tega, pri čemer vas bomo sproti obvestili o nadaljnjih korakih.

Vložitev zahtevka na opisan način lahko opravi tudi vaš pooblaščenec.

V kolikor so izpolnjeni pogoji in priložena vsa potrebna dokumentacija lahko takšno prijavo v Zavarovalnici Sava rešujemo tudi s hitro storitvijo Denar na roko, v okviru katere izplačamo primerno zavarovalnino takoj po zaključku zdravljenja in po pridobitvi ustrezne dokumentacije.

Zahtevek pa se lahko izpolni tudi v fizični obliki in se ga vloži v poslovalnicah Zavarovalnice Sava po vsej Sloveniji oziroma se ga pošlje po pošti na naslov Zavarovalnica Sava d.d. Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor.

Potrebujete pomoč?
Za vse informacije ali pomoč pri spletni prijavi zavarovalnega primera smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 20 ali na klepetu.

 

Za vložitev zahtevka potrebujete:

  • številko vaše zavarovalne police
  • številko TRR ter
  • ostale dokumente, kot izhajajo iz obrazca.
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}