Mala multinacionalka - Zavarovalnica Sava

Maribor, Novo mesto, 3. novembra - 2. novembra smo se Zavarovalnica Maribor, Zavarovalnica Tilia, Velebit osiguranje in Velebit životno osiguranje združile v sodobno, v družbo usmerjeno in trajnostno naravnano Zavarovalnico Sava. Pod novim imenom združujemo dolgoletno tradicijo in povezujemo 2 državi. Ponosni smo, da z novonastalo drugo največjo zavarovalnico v regiji spreminjamo zavarovalništvo, ga prilagajamo času in potrebam posameznika ter družbe.

Od napovedi združitve do danes

Oktobra 2015 je lastnica vseh štirih zavarovalnic Sava Re napovedala združitev. Tako zaposleni kot okolje smo novico sprejeli z mešanimi občutki, saj nas je na svoja podjetja vezala dolgoletna tradicija. Proces združevanja je bil dolgotrajen in zahteven, a se je izkazalo, da razlike le niso tako velike in da ima vsak nekaj, kar lahko pomembno doprinese k uspehu druge največje zavarovalnice v regiji. Tako je k združitvi vsak od nas prispeval najboljše, zato prinašamo vrsto koristnih novosti in ugodnosti za vse: več poslovnih enot, več cenilnih mest po vsej Sloveniji, napredne storitve, ki zavarovancem omogočajo izredno enostavno in uporabniku prijazno poslovanje, še večjo stabilnost in zanesljivost zavarovalne družbe, nove zavarovalne produkte po meri posameznika. Skupaj postajamo prinašalec pozitivnih sprememb na zavarovalniški trg in ustvarjamo digitalno ozaveščeno in trajnostnemu razvoju zavezano družbo.

Vizija, ki ji bomo sledili na vseh ravneh delovanja, je usmerjena k posamezniku. Naše poslanstvo ni le prodajanje zavarovanj, temveč celovita skrb za družbo in vsakega posameznika. Zavedamo se, da ne moremo zagotoviti življenja brez težav, prizadevali pa si bomo za družbo z manj skrbmi.

Zavarovalnica Sava smo ljudje

Zavarovalnica Sava zaposluje 1.400 ljudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Poslovne funkcije Zavarovalnice Sava so razporejene tako v Mariboru kot v Novem mestu in Zagrebu.

Uprava družbe, ki bo Zavarovalnico Sava vodila, je 5-članska. Predsednik uprave je David Kastelic, namestnik predsednika uprave je Primož Močivnik, člani so Boris Medica, Rok Moljk in Robert Ciglarič, kot član uprave, delavski direktor.

Sedež družbe je v Mariboru na Cankarjevi ulici 3, njegova dislocirana enota je v Novem mestu na Seidlovi cesti 5, Hrvaška pa je organizirana kot podružnica slovenskega podjetja s sedežem v Zagrebu. 

V Sloveniji imamo 9 poslovnih enot (Maribor, Novo mesto, Ljubljana, Celje, Slovenj Gradec, Kranj, Pomurje, Nova Gorica, Koper) in 9 predstavništev (Ptuj, Ormož, Slovenska Bistrica, Postojna, Bela krajina, Trebnje, Posavje, Kočevje, Murska Sobota). Razvejana tržna mreža nam bo omogočala, udejanjati vizijo, ki je usmerjena k posamezniku, saj se zavedamo, da naše poslanstvo ni le prodajanje zavarovanj, temveč celovita skrb za družbo in vsakega posameznika.

Nova doba – nova podoba

Navdih našega novega logotipa je bilo ime najdaljše slovenske in hrvaške reke, ki je hkrati tudi ime naše zavarovalnice – Sava. Znak povezuje rečni okljuk in črko S, njegova zelena barva je barva reke Save na izviru. Je čista, globoka barva, ki nas bo na trgu razlikovala in ustvarjala našo prepoznavnost.

Ob odločitvi o združitvi štirih pomembnih zavarovalnih entitet v regiji in nastanku Zavarovalnice Sava se je začela razvijati  tudi strategija komuniciranja, s katero smo gradili identiteto in pojavnost nove blagovne znamke.  Naša filozofija in slogan kampanje »Nikoli sami« je močna obljuba zavarovalnice, na kateri bomo gradili družbeno odgovornost in jo uvajali v vse plasti našega delovanja, predvsem v naše zavarovance, ki nas bodo imeli vedno ob strani.

Pod sloganom »Nikoli sami« smo pripravili serijo pristnih izpovednih tv oglasov, ki nam razlagajo kako smo ljudje povezani, si zaupamo, kako si stojimo ob strani, tako kot zavarovalnica stoji ob strani svojim strankam. Prisotnost v medijih je še posebej zgoščena ob vstopu nove blagovne znamke na trg, saj želimo, da Zavarovalnica Sava tudi v očeh javnosti postane sodobno v družbo usmerjeno in trajnostno naravnano podjetje.

Na voljo smo vam na:

www.zav-sava.si | 080 19 20 | trzno.komuniciranje@zav-sava.si |

ZADNJE NOVICE

3. 10. 2022   14.40

Čas je, da oplemenitite svoje naložbe

Oktober je mesec varčevanja. In tukaj je nova priložnost za varčevanje, ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani... …

Preberi več

31. 5. 2022   9.12

Nova priložnost za varčevanje

Nova priložnost za varčevanje …

Preberi več

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}