Od 16. marca poslujemo na daljavo

Skladno z ukrepi Vlade republike Slovenije, ki do nadaljnjega zapira oziroma omejuje vse nenujne storitve, ter s priporočili stroke za ustavitev javnega življenja ravnamo tudi v Zavarovalnici Sava v največji skrbi za vaše zdravje in preprečevanje širjenja koronavirusa.

Obveščamo vas, da s ponedeljkom, 16. marcem 2020, do nadaljnjega zapiramo vse naše poslovalnice in prehajamo na delo na daljavo. Vsekakor se bomo potrudili, da bo delovni proces tudi v tem času za vas potekal kar se da nemoteno.

Za sklenitev zavarovanj in podaljšanje smo vam na voljo na telefonski številki 080 19 20 in na elektronskem naslovu info@zav-sava.si, preko elektronske pošte oziroma telefona pa se lahko obrnete tudi na svojega zavarovalnega zastopnika.

Zaradi nekoliko okrnjenega delovanja bo morda prihajalo do časovnih zamikov pri obravnavi škodnih zahtevkov.

Zavarovalce, ki želite v tem času prijaviti zavarovalni primer, prosimo:

  • da prijavo opravite preko naše spletne strani ali pokličete na 080 19 20,
  • za več strpnosti, saj bodo naše telefonske linije bolj obremenjene,
  • da prispevate k hitri obravnavi škode tako, da posredujete popolno dokumentacijo.

O obravnavi škodnega dogodka vas bomo sproti obveščali, posluževali pa se bomo cenitev na daljavo. Če to ne bo mogoče, bomo zadeve urejali, ko se bo situacija glede preventivnih zdravstvenih ukrepov stabilizirala.

Želimo vam vse dobro in vam tudi mi polagamo na srce, da smo v tem trenutku prav vsi odgovorni za svoje zdravje in zdravje naših bližnjih.

Hvala, ker razumete in s tem prispevate k svoji varnosti in varnosti drugih ljudi.

Ostanite zdravi.

Zavarovalnica Sava

AKTUALNO

Ostale novice

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Ponosni in hvaležni sporočamo, da ste nam potrošniki ponovno namenili čudovito priznanje - Zavarovalnica Sava je prejemnica naziva BestBuy Award za leti 2023/2024!

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE