Z video identifikacijo do življenjskega zavarovanja na daljavo

Nekatere reči postajajo zahvaljujoč sodobni tehnologiji in vedno večji naklonjenosti ljudi k uporabi najsodobnejših načinov komuniciranja na daljavo še dostopnejše in enostavnejše.

V Zavarovalnici Sava smo prisluhnili navadam ljudi, ki uporabljajo naše zavarovalniške storitve. Osredotočili smo se na pomembnost povezanosti na daljavo, zato smo kot prvi v branži razvili lastno videoelektronsko identifikacijo - postopek popolnoma varnega preverjanja identitete z video klicem na daljavo. Da bo postopek za vas še lažji, vas bo pri tem vodil naš sodelavec, ki vam bo v pomoč pri vseh korakih, ki jih morate opraviti na poti k uspešno sklenjenemu zavarovanju.

Čemu služi

Postopek video identifikacije je namenjen preverjanju in potrditvi identitete sklenitelja življenjskega zavarovanja na daljavo in ga predpisuje Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1).

Kaj pri postopku potrebujete in kako poteka

Z zastopnikom uredite življenjsko zavarovanje in podpišete zavarovalno pogodbo ter ostalo zavarovalno dokumentacijo s podpisom na daljavo. Zavarovanje prične veljati na dogovorjeni datum, če je do takrat opravite tudi postopek video identifikacije. Kako poteka in kaj pri tem potrebujete, vam predstavljamo v kratkem videu.

POGLEJTE VIDEO

Med postopkom bo naš sodelavec preveril:

  • ujemanje vaših podatkov, zabeleženih pri sklenitvi zavarovanja, s podatki na vašem osebnem dokumentu,
  • vrsto, številko, datum izdaje, datum veljavnosti in naziv izdajatelja uradnega osebnega dokumenta,
  • obstoj zaščitnih elementov osebnega dokumenta,
  • morebitni vpliv tretjih oseb na vašo voljo …

Naredil bo posnetke zaslona z vašo podobo, zajel posnetek vašega uradnega osebnega dokumenta, postopek pa se bo zvočno posnel.

Zajete podatke in rezultat identifikacije bomo uporabili izključno za namen preverjanja in ugotavljanja identitete pri sklepanju življenjskega zavarovanja, pri čemer poudarjamo, da gre za uveljavljen in popolnoma varen postopek, ki je ena od naših sodobnih rešitev, s katerimi smo tukaj za vas in vam omogočamo enostavno urejanje zadev z našo zavarovalnico na daljavo.

ZADNJE NOVICE

3. 10. 2022   14.40

Čas je, da oplemenitite svoje naložbe

Oktober je mesec varčevanja. In tukaj je nova priložnost za varčevanje, ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani... …

Preberi več

31. 5. 2022   9.12

Nova priložnost za varčevanje

Nova priložnost za varčevanje …

Preberi več

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}