10 minut za ogled škode na daljavo

Z osredno mislijo na naše zavarovance smo omogočili ogled materialne škode na premoženju na daljavo in s tem hitrejšo obravnavo zavarovalnega primera.  

Za postopek boste potrebovali približno 10 minut in naredili smo vse, da bo za vas čim bolj preprost.

Če želite prijavo zavarovalnega primera torej v celoti urediti na daljavo, lahko prijavo opravite na naši spletni strani. Cenilec bo pregledal vašo prijavo in vas bo v primeru manjkajoče dokumentacije in potrebe po ogledu kontaktiral, da dogovorita primeren termin za ogled na daljavo.

Kaj za postopek ogleda na daljavo potrebujete?

  • Pametno napravo(telefon ali tablico),
  • internetno povezavo in
  • veljaven e-naslov.

Na SMS ali e-naslov boste prejeli spletno povezavo, na kateri izpolnite podatke, podate soglasja za izvedbo ogleda in prejmete še varnostno ID številko, ki jo med pogovorom sporočite cenilcu.

Začne se ogled, skozi katerega vas bo vodil in vam pomagal naš cenilec. S kamero svojega telefona boste našemu sodelavcu omogočili, da si ogleda in zajame fotografije škode, ki ste jo prijavili. Posnete fotografije se prenesejov škodni program in cenilec že lahko nadaljuje s postopkom reševanja zavarovalnega primera.

Ogled škode na daljavo ima veliko prednosti in v večini primerov zadostuje za rešitev zavarovalnega primera. Razlogi, da bo ogled na daljavo prva izbira naše zavarovalnice so:

  • večja prilagodljivost termina ogleda,
  • hitrost ogleda in pridobitve podatkov za nadaljnje reševanje zavarovalnega primera,
  • enostavnost postopka,
  • možnost izvedbe dodatnega ogleda med sanacijo škode in
  • najpomembnejše - vaše zadovoljstvo.

Cilji, ki jih pri razvoju sodobnih rešitev, ki omogočajo lažje in priročno urejanje reči z našo zavarovalnico zasledujemo, so jasni. Želimo se vam prilagoditi, približati in odgovoriti na vaše potrebe, zato da vi prihranite svoj čas in energijo. Zelo bomo veseli, če boste tudi vi ocenili, da so te rešitve za vas dodana vrednost našega sodelovanja.

ZADNJE NOVICE

31. 8. 2020   16.04

Škoda po neurju: najhitrejša je spletna prijava

Nedeljsko silovito neurje z močnim vetrom in točo je kalilo mir po vsej Sloveniji, pri tem pa je nastalo tudi veliko gmotne škode. Zaradi poškodovanega premoženja v... …

Preberi več

3. 5. 2020   15.52

Dobrodošli v naših poslovalnicah

Od 4. maja naprej smo vam ponovno na voljo v vseh poslovalnicah Zavarovalnice Sava po Sloveniji. Odslej nas lahko obiščete na naših poslovnih enotah,... …

Preberi več

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}