Škoda po neurju: najhitrejša je spletna prijava

Nedeljsko silovito neurje z močnim vetrom in točo je kalilo mir po vsej Sloveniji, pri tem pa je nastalo tudi veliko gmotne škode. Zaradi poškodovanega premoženja v naši zavarovalnici beležimo povečano število telefonskih klicev, zato smo v nadaljevanju za vas strnili nekaj pomembnih informacij, ki bodo v teh okoliščinah prišle prav.

Kako pohitrite postopek prijave in obravnave škode

Tudi vi lahko pripomorete k hitrejšemu reševanju škodnega primera, tako da škodo prijavite na spletu na tej povezavi. S tem boste izbrali najhitrejši način prijave in reševanja škodnega primera.

Nastalo škodo na premoženju fotografirajte in foto posnetke priložite ob spletni prijavi. Tako bo cenilec že ob pregledu spletne prijave videl obseg nastale škode in ocenil, ali je za cenitev potreben tudi ogled. S tem bo postopek obravnave zavarovalnega primera še krajši.

Preprečite širjenje škode

Pomembno je, da v primeru nastale škode zaščitite svoje premoženje in s tem preprečite, da bi se obseg škode povečal.

Svetujemo, da kraj škode zavarujte, odstranite veje, drevesa in podobno, nastalo škodo fotografirate in, če gre za nepremičnino, pričnete s sanacijo.

Če je neurje  s točo poškodovalo vaše vozilo, storite podobno. V primeru razbitih stekel prekrijete mesta, kjer bi lahko v notranjost tekla voda, ali vozilo postavite pod streho. S popravilom počakate, saj morate škodo najprej prijaviti, da naša zavarovalnica poda temelj.

Če vam lahko še kako pomagamo, smo vam na voljo:

  • v klepetu na zav-sava.si,
  • na info@zav-sava.si,
  • na 080 19 20.

Po najboljših močeh se trudimo, da prijavljene zavarovalne primere obravnavamo prioritetno, zato vas bomo kaj kmalu obvestili o nadaljnjih postopkih.

Hvala za razumevanje.

 

ZADNJE NOVICE

31. 5. 2022   9.12

Nova priložnost za varčevanje

Nova priložnost za varčevanje …

Preberi več

30. 5. 2022   16.03

Nova priložnost za varčevanje

Spoznajte  novo priložnost za varčevanje, ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. …

Preberi več

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}