Nezgoda se zgodi!

Mladi nezgodno zavarovanjeBrazgotina je lahko večen spomin, pa tudi dobra lekcija. Finančno nadomestilo ne more nadomestiti bolečine ob poškodbi, lahko pa ti olajša situacijo.

Zato potrebuješ dobro nezgodno zavarovanje. Zagotovi si dnevno odškodnino, finančno nadomestilo v primeru zloma ali mesečno nezgodno rento v primeru invalidnosti. Ko zaradi poškodbe ne moreš delati, je to majhna, a pomembna podpora.

Osamosvoji se

Kavica v Trstu, nakupovanje v Avstriji, vikend v Istri …

Mladi turistično zavarovanjeVelikokrat si v tujini, pa se sploh ne zavedaš. Izogni se nepričakovanim zapletom in poskrbi za dobro turistično zavarovanje za mlade.

Turistično zavarovanje z asistenco ti lahko v tujini pride bolj prav, kot si misliš. Reši se nevarno visokih stroškov, ki nastanejo z izgubljeno prtljago ali osebnimi dokumenti, pa tudi pri poškodbah in boleznih v tujini.

Osamosvoji se

Nimam avta, a kljub temu furam!

Mladi voznikVčasih voziš mamin, včasih bratov, včasih babičin avto … oči ti ga pa tako ali tako noče posoditi … Z zavarovanjem Mladi voznik lahko furaš vse avte.

Zavarovanje Mladi voznik je vezano na voznika in ne na vozilo. Zato lahko z njim voziš katerikoli avto,  ne glede na to, pri kateri zavarovalnici je avto zavarovan.

Osamosvoji se

InstaZdravniškiNasvet – video klic z zdravnikom specialistom

Mladi Video klicImaš dovolj čakalnih vrst pri zdravniku pa vseeno potrebuješ nasvet? Del zdravstvenga zavarovanje je tudi ePosvet, s katerim lahko stopiš v stik z zdravnikom tako hitro kot s svojimi prijatelji.

Potrebuješ samo eNapotnico, napravo s kamero in internetno povezavo in že lahko z video klicem govoriš z zdravnikom specialistom, ki ti bo svetoval na področjih dermatologije, ortopedije, fizikalne medicine in ORL.

Osamosvoji se

InstaPosvet z zavarovalnim zastopnikom – kar po telefonu

Mladi posvet z zastopnikomSamostojnost prinaša svoje odgovornosti, a to še ne pomeni, da se moraš z njimi spopasti brez pomoči. Zagotovi si svojega osebnega svetovalca, ki ti bo s pravimi zavarovanji pomagal na tvoji poti.

Osebni svetovalec ti bo vedno nudil brezplačno pomoč in strokovno svetovanje, povezano s sklepanjem zavarovanja in prijavami zavarovalnih primerov. Svojega svetovalca lahko pridobiš z nekaj kliki.

Dogovori se s svetovalcem

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}