Samo najboljše za tvojega štirinožnega prijatelja

Projekt za mlade Maš toImaš doma prijatelja kosmatinca? Potem ti je gotovo pomembno, da je tudi dobro zavarovan.

Naše tačke so edino zavarovanje za pse in mačke, ki krije vse oblike zdravljenja brez izjem. Z njim bo tvoj hišni ljubljenček na varnem, ti pa pomirjen gospodar ali gospodarica z manj skrbmi.

In še ena novost! Zavarovanju lahko priključiš tudi asistenco. Če se ti pripeti nezgoda, bomo poskrbeli za redne sprehode in ti pomagali poiskati hotel za živali, ko za kosmatinca ne boš zmogel/-a poskrbeti sam/-a.

Zavaruj tačke

Maš to!

Projekt za mlade Maš toHej! Si tudi ti želiš v svojem življenju nekaj spremeniti?

Ta sprememba je lahko povezana z menjavo službe, zdravim načinom življenja ali morda z bolj preprostim ciljem, kot je vzeti si 30 minut časa na dan zase. Do sprememb nas vodijo smelo zastavljeni cilji, a se ti velikokrat ne uresničijo, saj brez načrta večinoma ostanemo le pri željah. Postavljanje ciljev je enako pomembno kot pot do njih. Ob želji, vztrajnosti in močni volji ti lahko pomagajo tudi različna orodja in triki, ki so tvoj kompas na poti in te na koncu pripeljejo do želenega cilja.

Poznaš orodja, ki bi ti pomagala k uspešnejši realizaciji tvojih ciljev? Imaš potrebna znanja, ki bi ti pomagala k uresničitvi sanj?

Spoznaj jih

Zavarovanje, ki ti nudi svobodno mikroMOBILNOST

Mladi zavarovanje mikromobilnostiZakaj bi zavarovanje definiralo tvojo mobilnost?

Zjutraj s kolesom v šolo, popoldne en krog s prijateljevim longboardom, na zmenku pa z izposojenimi e-skiroji … Potrebuješ svobodo in prav je tako.

Zavarovanje mikroMOBILNOSTI je vezano nate in ne na vozilo, zato lahko svobodno in brezskrbno voziš katerokoli mikro prevozno sredstvo.

BODI mikroMOBILEN

Nezgoda se zgodi!

Mladi nezgodno zavarovanjeBrazgotina je lahko večen spomin, pa tudi dobra lekcija. Finančno nadomestilo ne more nadomestiti bolečine ob poškodbi, lahko pa ti olajša situacijo.

Zato potrebuješ dobro nezgodno zavarovanje. Zagotovi si dnevno odškodnino, finančno nadomestilo v primeru zloma ali mesečno nezgodno rento v primeru invalidnosti. Ko zaradi poškodbe ne moreš delati, je to majhna, a pomembna podpora.

Osamosvoji se

Kavica v Trstu, nakupovanje v Avstriji, vikend v Istri …

Mladi turistično zavarovanjeVelikokrat si v tujini, pa se sploh ne zavedaš. Izogni se nepričakovanim zapletom in poskrbi za dobro turistično zavarovanje za mlade.

Turistično zavarovanje z asistenco ti lahko v tujini pride bolj prav, kot si misliš. Reši se nevarno visokih stroškov, ki nastanejo z izgubljeno prtljago ali osebnimi dokumenti, pa tudi pri poškodbah in boleznih v tujini.

Osamosvoji se

Nimam avta, a kljub temu furam!

Mladi voznikVčasih voziš mamin, včasih bratov, včasih babičin avto … oči ti ga pa tako ali tako noče posoditi … Z zavarovanjem Mladi voznik lahko furaš vse avte.

Zavarovanje Mladi voznik je vezano na voznika in ne na vozilo. Zato lahko z njim voziš katerikoli avto,  ne glede na to, pri kateri zavarovalnici je avto zavarovan.

Osamosvoji se

InstaZdravniškiNasvet – video klic z zdravnikom specialistom

Mladi Video klicImaš dovolj čakalnih vrst pri zdravniku pa vseeno potrebuješ nasvet? Del zdravstvenga zavarovanje je tudi ePosvet, s katerim lahko stopiš v stik z zdravnikom tako hitro kot s svojimi prijatelji.

Potrebuješ samo eNapotnico, napravo s kamero in internetno povezavo in že lahko z video klicem govoriš z zdravnikom specialistom, ki ti bo svetoval na področjih dermatologije, ortopedije, fizikalne medicine in ORL.

Osamosvoji se

InstaPosvet z zavarovalnim zastopnikom – kar po telefonu

Mladi posvet z zastopnikomSamostojnost prinaša svoje odgovornosti, a to še ne pomeni, da se moraš z njimi spopasti brez pomoči. Zagotovi si svojega osebnega svetovalca, ki ti bo s pravimi zavarovanji pomagal na tvoji poti.

Osebni svetovalec ti bo vedno nudil brezplačno pomoč in strokovno svetovanje, povezano s sklepanjem zavarovanja in prijavami zavarovalnih primerov. Svojega svetovalca lahko pridobiš z nekaj kliki.

Dogovori se s svetovalcem

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}