1 % spremembe na dan ti lahko spremeni življenje!

Ljudje podcenjujemo moč manjših sprememb, ki jih dnevno uvajamo v svoje življenje. Le 1 % sprememb na dan prinese radikalne spremembe v enem letu. Zato je zelo pomembno, da svoj napredek redno načrtujemo in spremljamo. Na spodnji povezavi te čaka brezplačno in enostavno orodje za načrtovanje in spremljanje napredka pri doseganju sprememb v tvojem življenju.

PRIDOBI SPREMLJEVALNIK

”Cilji so dobri za določanje smeri, ampak sistemi so najboljši za napredovanje.”

James Clear, Atomic Habits


Ali si vedel/-a, da manj kot 7 % mladih odraslih v preteklem letu ni občutilo stresa?

Vsi si želimo življenjskih sprememb, pa naj bodo te večje ali manjše, povezane s športom, dobrim počutjem, zdravjem ali poklicnimi cilji. Na žalost pa tudi vemo, kako težko je trajno spremeniti svoje navade in doseči spremembe, ki bodo naše življenje naredile bolj izpolnjeno in zadovoljno!

V Zavarovalnici Sava želimo živeti naš slogan #NikoliSami, zato iščemo rešitve, kako ti na tvoji poti stati ob strani pri:

  • doseganju zastavljenih ciljev, tako na osebnem kot na poklicnem področju,
  • uresničevanju lastnega potenciala, da boš lažje pokazal/-a in udejanjil/-a svoje talente, zmožnosti, želje in
  • soočanju z vsakodnevnimi izzivi, da boš vsak dan lažje premagoval/-a morebitne ovire in šel/šla motiviran/-a v nov dan.

'Maš to!' je projekt, v okviru katerega zaposleni Zavarovalnice Sava iščemo in razvijamo rešitve, s katerimi želimo mladim pomagati pri doseganju zastavljenih ciljev, uresničevanju potenciala in soočanju z vsakodnevnimi izzivi. Na projektu sodeluje široka ekipa sodelavcev in zunanjih strokovnjakov s področja duševnega zdravja in inoviranja.

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}