Pravijo, da so ladje varne v pristanu, vendar niso narejene za to. Da bo vaše plovilo dobro zavarovano tudi med plovbo, poskrbite z zavarovanjem za plovila. Naj bo morje mirno, vaša pot pa brez skrbi. V primeru okvar ali nezgod vam na pomoč priskočimo mi.

KAJ VKLJUČUJE ASISTENCA ZA PLOVILA?

DOSTAVA NADOMESTNIH DELOV

V primeru nenadne in nepričakovane okvare kateregakoli dela plovila, zaradi katere je plovilo nezmožno za plovbo omogočamo dostavo nadomestnih delov v marino, kjer se zavarovanec nahaja (tudi v tujino) do zneska 300 €.

POMORSKE NEZGODE

Nudimo pomoč v primeru nepričakovanega dogodka med plovbo, ki ima za posledico trčenje z drugim plavajočim ali fiksnim objektom, udarec ob obalo, dotik dna, nasedanje, prevrnitev ali brodolom.

POMOČ NA KRAJU ASISTENČNEGA PRIMERA

Nudimo pomoč pri zagonu motorja, pomoč pri težavah zaradi vrvi, ovite okrog propelerja ali pri ostalih manjših mehanskih okvar, zaradi katerih je plovilo nezmožno za plovbo.

NUJNO VLEKO PLOVILA

Če zaradi mehanske okvare ni možno popravilo na kraju asistenčnega primera, organiziramo vleko plovila do najbližje marine do zneska 500 €.

DOSTAVO GORIVA

Organiziramo dostavo goriva, ko na plovilu med plovbo zmanjka goriva, do količine, ki je potrebna za nadaljevanje plovbe do najbližje črpalke. Nudimo tudi pomoč pri zagonu motorja. Krijemo stroške goriva, materiala in nadomestnih delov do zneska 500 €.

NAMESTITEV V HOTELU

V primeru mehanske okvare, pomorske nezgode ali kraje organiziramo in krijemo stroške namestitve v hotelu (do zneska 500 €), če plovila ni mogoče popraviti še isti dan in če plovilo ni primerno za prenočitev ali če je kraj asistenčnega primera oddaljen najmanj 100 km od prebivališča zavarovanca.

POMOČ V PRIMERU SMRTI V TUJINI

Krijemo stroške, potrebne za vrnitev posmrtnih ostankov, stroške posmrtnih postopkov in osnovno zahtevane krste ali žare za primer smrti zavarovanca v pomorski nezgodi v tujini.

OBMOČJE VELJAVNOSTI ZAVAROVANJA

Zavarovalno kritje velja za asistenčne primere, ki nastanejo v območju dovoljene plovbe plovila v Jadranskem morju.

Preverite možnosti zavarovanja in kritja ter si dosledno preberite pogoje zavarovanja.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Asistenca velja za mehanske okvare, pomorske nezgode in kraje/izginotja plovila.
  • Celovito zavarovanje plovil, namenjenih športu in razvedrilu.
  • Zavarovanje nudi organizacijo asistenčnih storitev plovilu in potnikom na plovilu.
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}