Asistenca Zdravnik na daljavo

Svojemu zavarovanju priključite asistenčno storitev Zdravnik na daljavo in si zagotovite hiter in strokoven posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine po telefonu ali video klicu vsakič, ko ga potrebujete.

Zakaj skleniti asistenco?

 • Omogočamo posvet na daljavo z uporabo spletne aplikacije.
 • Na voljo vse dni v letu med 6. in 22. uro.
 • Omogočamo tudi klice iz tujine.
 • Rezultat posveta je pisno mnenje (pisna delovna diagnoza) zdravnika splošne/družinske medicine, ki lahko služi tudi kot napotnica Sava. 

Promo image

Komu je namenjena?

Dostop do zdravnika splošne/družinske medicine (tudi po telefonu) je v zadnjih časih postal zelo zahteven in čas, ki nam ga posveti osebni zdravnik, je omejen na le nekaj minut. Zato smo v Zavarovalnici Sava razvili asistenčno storitev Zdravnik na daljavo.   
  
Asistenca Zdravnik na daljavo je primerna tako za vas kot za vse vaše ožje družinske člane, ki živijo na istem naslovu, in omogoča dostop do zdravnika splošne ali družinske medicine.

Kaj vključuje?

Asistenca Zdravnik na daljavo za primere nenujnih zdravstvenih stanj vključuje: 

 • oceno zdravstvenih simptomov s strani zdravnika,

 • podajo priporočenih ravnanj in usmeritev.

Več o vključenih storitvah lahko preberete spodaj.

Promo image

Ocena zdravstvenih simptomov s strani zdravnika

Že ob prvem pojavu nenujnih zdravstvenih težav vam zagotavljamo posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine. Posvet velja tudi za že obstoječa stanja, pokličete pa lahko tudi iz tujine.

Podaja priporočenih ravnanj in usmeritev

Zdravnik bo po opravljenem posvetu podal svoje strokovno mnenje in priporočil možnosti zdravljenja. Izpisano pisno zdravniško mnenje vam bo posredoval.
V primeru, da imate sklenjeno zdravstveno zavarovanje Zdravje ali Kolektivno zdravstveno zavarovanje Specialisti velja pisno zdravniško mnenje, ki ga prejmete po posvetu tudi kot napotnica Sava, na podlagi katere lahko uveljavljate krite zdravstvene storitve iz predhodno omenjenih naših zavarovanj. 

Zakaj so asistenco sklenili drugi?

 • Omogočamo enostaven in hitro dostopen video ali telefonski posvet z zdravnikom splošne ali družinske medicine.
 • Posvet z zdravnikom lahko opravite preko spletne aplikacije ali s telefonskim klicem na brezplačno telefonsko številko kontaktno-asistenčnega centra 080 19 20, kjer si rezervirate termin.
 • Ker ni čakalnih vrst, boste prihranili veliko časa.
 • Posvet z zdravnikom boste praviloma opravili že naslednji dan po rezervaciji termina tudi med vikendi in prazniki.
 • Omogočamo tudi klice iz tujine.
 • Po opravljenem posvetu zdravnik pripravi pisno zdravniško mnenje (delovno diagnozo ali izvid na daljavo), ki lahko služi tudi kot napotnica Sava, na podlagi katere lahko uveljavljate krite zdravstvene storitve iz vaših drugih veljavnih dodatnih zdravstvenih zavarovanj pri nas.
Person image

Asistenca v praksi

Zavarovancu se je čez noč na ledvenem predelu pojavila velika modrica. Večkrat je klical svojega osebnega zdravnika, vendar ga ni uspel priklicati. Zato je zavarovanec izkoristil storitev Zdravnik na daljavo. Med video klicem mu je zdravnik postavil diagnozo in svetoval o različnih možnostih zdravljenja – zaključila sta že v nekaj minutah. Zavarovanec je upošteval navodila zdravnika in v tednu dni je modrica izginila.

Vsakič, ko svoje simptome preverim na spletu, opazim, da me po mnenju spletnih zdravniških strokovnjakov čakata le še muka in trpljenje. Zato sem sklenil storitev Zdravnik na daljavo, da lažje kontaktiram zanesljivega zdravnika in dobim preverjene informacije in napotke.

Čarli
Vsebina objavljena na spletni strani je splošnega informativnega značaja. Podrobna vsebina Asistenc in Zavarovanj je opredeljena v zavarovalnih pogojih.

Asistenco lahko priključite zavarovanjem:

Moj življenjski Plus

Življenjsko zavarovanje, za vse aktivne med 40. in 80. letom. Sklenete ga lahko obveznega zdravniškega pregleda ali preverjanja zdravstvenega stanja.

PREBERITE VEČ

Premoženjsko zavarovanje DOM

Premoženjsko zavarovanje za vse lastnike ali najemnike premičnin in nepremičnin s široko paleto asistenčnih storitev in več kot 50 kritij.

PREBERITE VEČ

Kolektivno zdravstveno zavarovanje Specialisti

Podjetje svojim zaposlenim zagotovi hiter dostop do zdravnika specialista brez čakalnih dob. 

PREBERITE VEČ

Aktualna ponudba

Auto-config is set

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

3

Spletna prijava in ogled škode na daljavo

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Podpis na daljavo

Sklenite zavarovanje od koderkoli, tako da zavarovalno polico podpišete na svoji pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Spletne oddaje Naše tačke

Skrb za pse in mačke presega le kakovostno hranjenje, streho nad glavo in obvezne obiske veterinarja. Zato v spletnih oddajah z Natašo Bešter in gosti odkrivamo zanimive in koristne teme o naših štirinožcih.

PREBERITE VEČ

Side image

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

Spletna prijava in ogled škode na daljavo 

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Svetovalnica za mlade

Mama ne izbira, kaj počneš v prostem času. Ali še vedno ureja zavarovanja zate?

PREBERITE VEČ

Potrdite identiteto z video klicem

Preverjanje identitete zavarovanca je za sklenitev življenjskega zavarovanja nujna. To odslej opravite kar z video klicem - na daljavo.

PREBERITE VEČ

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE