Odgovorni do narave

Skrb za naravno okolje predstavlja enega večjih izzivov modernega časa. Kljub temu, da vpliv naše branže na okolje ni velik, želimo nasloviti tudi to področje. Zavedamo se, da je pomembno vsako dejanje, saj lahko njihov seštevek vodi v prijaznejši, boljši jutri.

V Zavarovalnici Sava zato ločujemo odpadke in v sodelovanju s partnerji skrbimo za ustrezno reciklažo. Z e-poslovanjem si prizadevamo za zmanjšanje porabe papirja, z energetsko učinkovitostjo stavb in prostorov ter vsakoletnim merjenjem ogljičnega odtisa pa za čim manjši vpliv na naše okolje.

K odgovornemu ravnanju spodbujamo tudi zaposlene in živimo korporativno prostovoljstvo skozi iniciativo Srce za svet. Želimo si, da bi znal vsak zaposleni prepoznati svojo odgovornost tudi do naravnega okolja in bi s svojimi dejanji pripomogel k boljšemu svetu.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE