Komunikacijske vsebine

Vse na enem mestu

Zavedamo se, kako pomembno je premišljeno in dobro izvedeno komuniciranje. Zato smo za vas pripravili osnovne grafične elemente Zavarovalnice Sava, ki jih lahko uporabite v svojih komunikacijskih materialih. Za več informacij in nasvetov lahko kontaktirate tudi Službo za marketing in odnose z javnostmi.

Uporaba komunikacijskih materialov

Želite naše vizualne in grafične materiale vključiti v svoje zapise, video posnetke ali objave? Prenesite našo uradno grafično podobo in logotipe.

Priročnik celostne grafične podobe Zavarovalnice Sava

PRENESITE PDF DOKUMENT

Opis Zavarovalne skupine Sava, Save Re in Zavarovalnice Sava

PRENESITE PDF DOKUMENT

Logotipi
Zavarovalnice Sava

PRENESITE ZIP DOKUMENT

Fotografije članov uprave

Jošt Dolničar

predsednik uprave

PRENESITE FOTOGRAFIJO

mag. Primož Močivnik

namestnik predsednika uprave/član uprave

PRENESITE FOTOGRAFIJO

Uroš Lorenčič

član uprave

PRENESITE FOTOGRAFIJO

Robert Ciglarič

član uprave/delavski direktor

PRENESITE FOTOGRAFIJO

PRENESITE VSE FOTOGRAFIJE

SREDIŠČE ZA MEDIJE

Zadnja sporočila za javnost

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Ponosni in hvaležni sporočamo, da ste nam potrošniki ponovno namenili čudovito priznanje - Zavarovalnica Sava je prejemnica naziva BestBuy Award za leti 2023/2024!

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE