Leta 2016 je Zavarovalnica Sava prvič zadihala s polnimi pljuči. Po združitvi štirih zavarovalnic v eno, smo postali sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica.

Ponosni smo, da smo uspeli združiti znanje in izkušnje zaposlenih ter na trgu nastopiti z novo blagovno znamko, ki je prinesla rast in stabilnost. Ne samo delničarjem in poslovnim partnerjem, temveč vsem zaposlenim in predvsem našim zavarovancem, ki nam s svojim zaupanjem stojijo ob strani že vrsto let.

V Zavarovalnici Sava vse svoje znanje usmerjamo v razvoj novih produktov in nadgradnjo obstoječih na podlagi usmerjenosti v zavarovanca – pa naj gre za sklepanje zavarovanj ali za reševanje škodnih primerov. Skupaj razvijamo produkte in procese, ki so namenjeni njim in kjer skupaj stopamo po jasno začrtani poti – zadovoljiti potrebe zavarovancev na vseh področjih.

Nova podoba zavarovalništva, ki jo rišemo na zemljevidu, se pozna v vseh porah našega poslovanja. Z ekipo strokovnjakov, ekipo zaposlenih, ki ji zaupamo in verjamemo, skupaj stopamo po pravi poti uspeha. Po poti uspeha za zaposlene, zavarovance in delničarje.

OSTALE POVEZAVE

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}