Če ste bili poškodovani v prometni nesreči, katere povzročitelj ima zavarovanje avtomobilske odgovornosti sklenjeno pri Zavarovalnici Sava lahko odškodninski zahtevek vložite preko spleta na način, da izpolnite obrazec na spodnji povezavi. Izpolnjenemu obrazcu priložite vso potrebno dokumentacijo.

Na podlagi tako vloženega odškodninskega zahtevka bo opravljen postopek obravnava le-tega, pri čemer vas bomo sproti obvestili o nadaljnjih korakih.

Vložitev odškodninskega zahtevka na opisan način lahko opravi tudi vaš pooblaščenec, prav tako se lahko vloži odškodninski zahtevek zaradi duševnih bolečin ob smrti bližnjega, v kolikor je do smrti prišlo v prometni nesreči, katere povzročitelj je zavarovanec Zavarovalnice Sava.

Zahtevek se lahko vloži v roku treh let od škodnega dogodka. V kolikor so izpolnjeni pogoji lahko takšen zahtevek v Zavarovalnici Sava rešujemo tudi s hitro storitvijo Denar na roko, v okviru katere izplačamo primerno odškodnino takoj po zaključku zdravljenja in po pridobitvi vse potrebne dokumentacije.

Zahtevek pa se lahko izpolni tudi v fizični obliki in se ga vloži v poslovalnicah Zavarovalnice Sava po vsej Sloveniji oziroma se ga pošlje po pošti na naslov Zavarovalnica Sava d.d. Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor.

Potrebujete pomoč?
Za vse informacije ali pomoč pri spletni prijavi zavarovalnega primera smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 20 ali na klepetu.

 

Za vložitev zahtevka potrebujete:

  • številko zavarovalne police povzročitelja
  • številko TRR ter
  • ostale dokumente, kot izhajajo iz obrazca.
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}