Škodo lahko uveljavljte iz naslova:

Zavarovanja odgovornosti: za uničenje ali materialno poškodovanje oškodovančene lastnine ter za telesne poškodbe, prizadeto zdravje ali smrt, ki je nastala zaradi uporabe ali posesti mikro prevoznega sredstva povzročitelja. 

Zavarovanja materialne škode: za škodo, ki je nastala na mikro prevoznem sredstvu, kot posledica prometne nesreče, vandalizma, toče, drugih oblik poškodovanja in kraje.

Zavarovanja asistence: za pomoč na cesti za primer posledic prometne nesreče ali okvare mikro prevoznega sredstva ter za kritje stroškov nujnih zdravstvenih in drugih storitev in nudenje pomoči zavarovancem. V okviru osnovne asistence se pomoč nudi v Sloveniji, v primeru asistence plus pa poleg Slovenije še v sosednjih državah: Italija, Avstrija, Madžarska in Hrvaška

Nezgodnega zavarovanja voznika in uporabnikov lahkih prevoznih sredstev: v času vožnje za primere invalidnosti, nezgodne smrti in za primere bolnišničnih dni. 

 

V primeru asistence pokličite 24-urni asistenčni center:

Brezplačni klic iz Slovenije  080 19 21

Klic iz tujine                          +386 2 618 05 20

Potrebujete pomoč?
Za vse informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 20 ali na klepetu.

 

Ko potrebujete asistenco, je pomembno,

  • da to sporočite v 24-urni dežurni asistenčni center in prijavite zavarovalni primer. Svetovalci v asistenčni družbi so vam na voljo 24/7 in bodo za vas uredili potrebno pomoč.
Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}