Če k življenjskemu zavarovanju priključite dodatno nezgodno zavarovanje, vam enkrat v zavarovalnem obdobju, po preteku dveh let trajanja in plačevanja zavarovanja, pripada Preventivna analiza GenePlanet - vaš osebni vodnik do boljšega zdravja in počutja.

Ste se kdaj vprašali, zakaj splošne diete in nasveti za vadbo ne delujejo pri vseh enako? Odgovor se skriva v vaših genih. Inovativna rešitev Preventivna analiza GenePlanet vam pomaga, da jih odkrijete in na podlagi rezultatov prejmete osebna priporočila, ki bodo resnično delovala.

Na osnovi svojih genov spoznajte prave potrebe svojega telesa in:

  • odkrijte pravi način prehrane,
  • izgubite težo in jo ohranite,
  • odkrijte pravo vadbo zase,
  • povečajte moč mišic,
  • okrepite svoj imunski sistem,
  • povečajte raven energije.

Test opravite preprosto in varno od doma, oddate samo vaš vzorec sline. Rezultate svojih genetskih predispozicij z razumljivimi pojasnili in personaliziranimi priporočili strokovnjakov pa prejmete na varni spletni platformi GenePlanet.

72 % strank je uvedlo spremembe po opravljeni preventivni analizi. Spremenile so svojo prehrano in fizične aktivnosti ter zmanjšale nezdrave navade.

Preventivna analiza GenePlanet za vas ne predstavlja dodatnega stroška. Ker je varovanje vaših osebnih podatkov naša glavna prioriteta, so rezultati dostopni samo vam in ne vplivajo na mesečno zavarovalno premijo.

preberite več

Potrebujete pomoč?
Za vse informacije ali pomoč pri spletni prijavi zavarovalnega primera smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 20 ali na klepetu.

 

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}