Življenje nas ne sme omejevati, temveč nam mora odpirati nove možnosti in priložnosti, s katerimi si gradimo lepšo prihodnost.

Predstavljamo Modro naložbo

Modra naložba je vseživljenjsko naložbeno zavarovanje, ki nudi varnost najbližjim v primeru smrti in nezgodne smrti zavarovanca. Zavarovanje omogoča tudi varčevanje brez zavarovalne dobe, in sicer že z nizkimi vložki v treh posebej izbranih naložbenih strategijah, ki nudijo možnost doseganja višje varnosti in donosnosti.

Značilnosti zavarovanja Modra naložba

 • Zavarovanje je namenjeno in posebej oblikovano za odrasle med 40. in 80. letom.
 • Premije so prilagojene vašim željam in finančnim zmožnostim. Izbirate lahko med sedmimi različnimi mesečnimi premijami, in sicer že od 15 evrov naprej. Z izbrano premijo si zagotovite pripadajočo zavarovalno vsoto za primer smrti in zavarovalno vsoto za primer nezgodne smrti ter hkrati tudi varčujete.
 • V času trajanja zavarovanja je vključeno nezgodno zavarovanje za primer nezgodne smrti z zavarovalno vsoto tudi do 13.800 evrov. Nezgodno zavarovanje je vključeno do konca zavarovalnega leta, v katerem je zavarovanec dopolnil 90. leto starosti.
 • Aktivno upravljanje premoženja v primeru izbire naložbene strategije imenovane individualna izbira naložbenega portfelja ali naložbene strategije imenovane varčevalni cilji. Strukturo vaše košarice skladov, bo izkušena skupina upravljavcev, sproti spremljala in prilagajala.
 • Pristop k zavarovanju brez dodatnih vprašanj o vašem zdravstvenem stanju in brez zdravniškega pregleda. To je priložnost za vse, ki ne želite odgovarjati na vprašanja o zdravstvenem stanju ali pa nimate časa za zdravniški pregled ter za zbiranje zdravniške dokumentacije. Prav tako se vam ne more zgoditi, da bi se zaradi vašega sedanjega zdravstvenega stanja premija podražila, ali da bi vas odklonili kot zavarovanca.
 • S priključitvijo dodatnega zavarovanja si lahko zagotovite nadomestilo do 3.000 evrov za primer hospitalizacije zaradi nezgode.
  Če zaradi posledic nezgode v bolnišnici ostanete vsaj pet dni (štiri zaporedne nočitve) vam izplačamo enkratno nadomestilo za:
  - rehabilitacijo ob hospitalizaciji zaradi nezgode,
  - nevšečnosti ob hospitalizaciji zaradi nezgode,
  - fizične bolečine ob hospitalizaciji zaradi nezgode,
  - hospitalizacijo zaradi nezgode.
 • Nadomestila vam izplačamo kot skupno zavarovalno vsoto za vsako posamezno nezgodo enkrat.
 • V primeru nepričakovanih finančnih obveznosti lahko, po poteku treh let trajanja in plačevanja zavarovanja, zaprosite za izplačilo predujma v višini do 80 % vrednosti premoženja po polici. Zavarovanje ostane v veljavi in se plačuje naprej.
 • Predujem vam lahko izplačamo v enkratnem znesku, kar vam zagotavlja dodatna finančna sredstva. Lahko pa ta sredstva namenite za sklenitev novega rentnega zavarovanja in si ohranite življenjski standard tudi v pokoju. 

Izberite naložbeno strategijo po svoji meri

Izbirate lahko med tremi naložbenimi strategijami:

 1. individualna izbira naložbenega portfelja,
 2. varčevalni cilji, 
 3. izbira skladov iz naše ponudbe.

 Preberite več o Modri naložbi v produktni mapi in se dobro seznanite s pogoji zavarovanja