Robert Ciglarič

član uprave/delavski direktor
 
Responsive Image

Robert Ciglarič je kot delavski direktor glas zaposlenih v upravi Zavarovalnice Sava. Njegova karierna pot se je začela v Kriminalistični policiji Ministrstva za notranje zadeve, od koder so ga bogate izkušnje vodile v Zavarovalnico Maribor. Več kot trinajst let je deloval na področju preiskav in preprečevanja zavarovalniških goljufij, obdelave škod in na področju pravnih zadev. V okviru delavskega soupravljanja je štiri leta opravljal funkcijo predsednika Sveta delavcev Zavarovalnice Maribor ter predstavnika zaposlenih v nadzornem svetu in revizijski komisiji Zavarovalnice Maribor, nato pa bil imenovan za člana uprave Zavarovalnice Maribor. To mesto mu je bilo zaupano tudi ob združitvi štirih zavarovalnic v Zavarovalnico Sava.

Diplomiral je na Višji šoli za notranje zadeve, kasneje tudi na Pravni fakulteti v Ljubljani. Opravljen ima pravniški državni izpit.

Delovna področja:

  • zastopanje interesov delavcev skladno z zakonom
  • korporativna varnost in kabinet uprave
  • obdelava škod
  • spremljanje skladnosti poslovanja
  • pravne zadeve

Karierna pot v Zavarovalni skupini Sava:

Zaposlen v Zavarovalnici Sava od leta 2001.

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE