Robert Ciglarič

član uprave/delavski direktor
 
Responsive Image

Robert Ciglarič je kot delavski direktor glas zaposlenih v upravi Zavarovalnice Sava. Njegova karierna pot se je začela v Kriminalistični policiji Ministrstva za notranje zadeve, od koder so ga bogate izkušnje vodile v Zavarovalnico Maribor. Več kot trinajst let je deloval na področju preiskav in preprečevanja zavarovalniških goljufij, obdelave škod in na področju pravnih zadev. V okviru delavskega soupravljanja je štiri leta opravljal funkcijo predsednika Sveta delavcev Zavarovalnice Maribor ter predstavnika zaposlenih v nadzornem svetu in revizijski komisiji Zavarovalnice Maribor, nato pa bil imenovan za člana uprave Zavarovalnice Maribor. To mesto mu je bilo zaupano tudi ob združitvi štirih zavarovalnic v Zavarovalnico Sava.

Diplomiral je na Višji šoli za notranje zadeve, kasneje tudi na Pravni fakulteti v Ljubljani. Opravljen ima pravniški državni izpit.

Delovna področja:

  • zastopanje interesov delavcev skladno z zakonom
  • korporativna varnost in kabinet uprave
  • obdelava škod
  • spremljanje skladnosti poslovanja
  • pravne zadeve

Karierna pot v Zavarovalni skupini Sava:

Zaposlen v Zavarovalnici Sava od leta 2001.

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ