Delimo božič

Letošnji dogodek Delimo božič je ob spremljavi vsem poznanih verzov Marka Vozlja povezal dve stvari, ki v popolnem ravnovesju že od nekdaj vrtita naš svet - modrost starejših in igrivost najmlajših.

Delimo božič

Življenje želi, da ga živimo v ravnovesju. Zato za vsakim dežjem posije sonce🌞, za vsako zimo pride pomlad🌼, vsaka zaprta vrata ponudijo priložnost, da odpremo nova in vsako novo leto življenja nam prinese novo znanje, ki ga lahko delimo naprej.
Zato smo letos v sklopu projekta Delimo božič🎅 in naše obljube Nikoli sami poskrbeli, da bo veselje praznikov popestrilo dan tudi starostnikom v Prevaljah.🤗
Fotogalerija

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE