Projekti Nikoli sami

Dobrodošli v spletni knjižnici vseh družbeno odgovornih projektov, ki jih ustvarjamo v Zavarovalnici Sava.

»NIKOLI SAMI« je naša zaveza in filozofija, po kateri ustvarjamo projekte, poslujemo in obstajamo v družbi. S trudom vračamo v okolje, saj družbeno odgovornost uvajamo v vse plasti našega delovanja. Z ustvarjanjem dolgoročnih odnosov prevzemamo skrbi in odgovornost do ljudi in prostora, v katerem živimo. Posebno pozornost posvečamo najbolj ranljivim in si prizadevamo za družbo z manj skrbmi.

Smo Zavarovalnica Sava, sodobna, v družbo usmerjena in trajnostno naravnana zavarovalnica.

Povezujemo se z lokalnim okoljem in lokalnimi skupnostmi, podpiramo izbrane slovenske organizacije in njihove dejavnosti. Na tej spletni strani so zbrani vsi naši družbeno odgovorni projekti.

Predani korakom

S Festivalom Ljubljana vsako leto omogočimo organizacijo poletnih delavnic in pripravo plesne predstave Predani korakom za gibalno ovirane otroke.

PREBERITE VEČ

Delimo božič

Vsak december se eni ali več marginaliziranim skupinam trudimo pričarati čimbolj praznično vzdušje, saj radi delimo božič.

PREBERITE VEČ

Klic osamljenosti

Smo pobudniki iniciative, s katero izobražujemo zaposlene v slovenskih klicnih centrih za pogovor in pomoč ljudem v duševni stiski.

PREBERITE VEČ

Srce za svet

Srce za svet je pobuda, pod okriljem katere zaposleni v Zavarovalni skupini delamo dobro. Skozi korporativne prostovoljske akcije in dobrosrčnost prepoznavamo stiske okoli nas ter jim poskušamo prisluhniti in pomagati.

PREBERITE VEČ

{{ link modifier }}

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE