Asistence

Asistenca zaupanja

MOŽNOST SPLETNE SKLENITVE

Poskrbimo za otrokovo duševno in telesno varnost.

Podrobneje

Asistenca Zdravnik na daljavo

Zdravstvena asistenca, s katero vi in vaši družinski člani po (video)klicu dostopate do zdravniškega mnenja brez čakalnih vrst.

Podrobneje

Avtomobilska asistenca

24-urna avtomobilska asistenca za vse, ki vozite osebna, tovorna ali kamping vozila ter bivalne ali transportne prikolice oziroma prikolice za plovila.

Podrobneje

Asistenca eHišnik

Asistenčna storitev, ki jo lahko priključite domski asistenci in si v primeru težav zagotovite pogovor mojstrom, da bo vaš dom redno in pravilno vzdrževan.

Podrobneje

Asistenca Naše tačke

MOŽNOST SPLETNE SKLENITVE

Asistenca za pse in mačke, s katero svojim ljubljenčkom zagotovite primerno oskrbo, ko zaradi bolezni, nezgode ali karantene ne morete skrbeti zanje.

Podrobneje

Moto asistenca

24-urna moto pomoč na cesti za vse lastnike motornih koles in mopedov, ki želite v primeru škode vse urediti z le enim klicem.

Podrobneje

Asistenca v tujini

MOŽNOST SPLETNE SKLENITVE

24-urna turistična asistenca v slovenščini, s katero ste v tujini upravičeni do zdravniške ali specialistične oskrbe in zdravniškega nasveta.

Podrobneje

Osebna nezgodna asistenca

Nezgodna asistenca za vse, ki želite v primeru nezgode sebi ali svojim družinskim članom zagotoviti večjo finančno varnost.

Podrobneje

Asistenca za mikromobilna sredstva

MOŽNOST SPLETNE SKLENITVE

24-urna pomoč za vse lastnike ali uporabnike lahkih prevoznih sredstev, ki že imate sklenjeno zavarovanje mikroMOBILNOSTI.

Podrobneje

Domska asistenca ASISTIM

Napredna 24-urna domska asistenca s storitvijo ASISTIM za vse, ki sklepate ali pa že imate sklenjeno Premoženjsko zavarovanje DOM.

Podrobneje

Asistenca v primeru kibernetskega vdora

24-urna asistenca za vse, ki v digitalnem svetu ali ob digitalnem vdoru potrebujete pomoč in nasvete.

Podrobneje

Zdravstvena asistenca

Zdravstvena asistenca za vse, ki si želite v primeru bolezni ali nesreče čim prej okrevati in preskočiti čakalne vrste v zdravstvu.

Podrobneje

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje, na katerega niste našli odgovora?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

ali pošljite sporočilo

Pošiljanje sporočila ni bilo uspešno.

Pošiljanje sporočila je bilo uspešno.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE