Zakaj postati del naše ekipe

Inovativnost

Smo podjetje, ki postavlja trende na področju sodobnih zavarovalniških rešitev in pristopov.

 • Z digitalizacijo in modernizacijo poslovanja smo se približali potrebam naših strank in sodelavcev.

 • Ves čas se proaktivno prilagajamo dinamiki sodobnega časa in izkoriščamo priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija.

 • Inovacijske delavnice so laboratorij, kjer zaposleni soustvarjajo prihodnost zavarovalniških rešitev.

 • Razvijamo nove storitve in rešitve, iščemo nove postopke in procese ter dvigujemo kakovost naših storitev in delovnega okolja.

 

Skrb za prihodnost

Smo podjetje, ki podpira in omogoča razvoj svojim zaposlenim, ki strankam nudi varnost in zanesljivost ter skrbi za širšo družbo in okolje.

 • Spoštujemo svoje zaposlene in jih aktivno podpiramo tako pri kariernem kot osebnostnem razvoju.
 • S fleksibilnim delovnim časom in možnostjo dela od doma zaposleni lažje usklajujejo svoje delo, družino, hobije in ambicije.
 • Naš temelj je povezovalna in timsko naravnana kultura podjetja, ki vodi do dobrih odnosov, medsebojnega spoštovanja in tesnega sodelovanja.
 • Spodbujamo rast in željo po novih znanjih pri zaposlenih ter nagrajujemo inovativnost in proaktivnost.
 • Naš slogan “Nikoli sami” velja tako za zaposlene kot stranke, ki so smisel našega celotnega delovanja. Njihovo zadovoljstvo nam je v največji ponos.

Predanost delu in stranki

Naši sodelavci so svojemu delu popolnoma predani, saj se zavedajo, da jih naše stranke potrebujejo, ko so najbolj ranljive.

 •  Osredotočeni smo na stranke in njihovo zadovoljstvo je naša največja nagrada.
 •  Vsi zaposleni pomembno prispevamo k rasti in razvoju podjetja in smo svojemu delu popolnoma predani.
 •  Delo, ki ga opravljamo je zelo pomembno, saj stojimo našim strankam ob strani v trenutkih, ko nas te najbolj potrebujejo.
 •  Večina naših zaposlenih bi z veseljem preživela preostanek svoje kariere v podjetju.
   

Povezanost in ponos

V Zavarovalnici Sava si vsak dan prizadevamo krepiti dobre odnose, biti v podporo v najtežjih trenutkih, omogočati odprt dialog in širiti ponos med zaposlenimi.

 • Povezovalna in timsko naravnana kultura podjetja vodi do dobrih odnosov, medsebojnega spoštovanja in tesnega sodelovanja.

 • Svojim zaposlenim stojimo ob strani v najtežjih trenutkih in z družini prijazno politiko ter fleksibilnimi oblikami dela skrbimo za njihovo zadovoljstvo.

 • Spodbujamo odprt dialog, transparentno komunikacijo in kolegialne odnose med zaposlenimi.

 • Zaposleni uživamo veliko zaupanje vodstva in smo izredno ponosni na podjetje, ki ga gradimo skupaj.

 • Smo družba z najvišjim kazalnikom priporočenosti podjetja kot delodajalca. Kar 62% naših zaposlenih bi Zavarovalnico Sava kot delodajalca priporočilo svojim prijateljem.

 

Rast in razvoj zaposlenih

Sebi in zaposlenim smo obljubili, da se bomo ves čas trudili zagotavljati rast in razvoj tako zaposlenih kot podjetja, da bomo neprestano omogočali in razvijali sisteme za učenje in neomejen prenos znanja. Že vrsto let se na organizacijskem nivoju lotevamo sistemskega organiziranja izobraževanj, ki jih popolnoma prilagodimo individualnim potrebam zaposlenih in njihovih delovnih mest. Verjamemo namreč, da lahko z individualnim pristopom k zaposlenim spodbujamo, razvijamo in usmerjamo njihove najboljše talente ter znanja in jih s tem opolnomočimo za delo in življenje nasploh.

Z letnimi osebnimi pogovori pripravljamo karierne načrte za vse naše zaposlene. V skladu z njimi, strateškimi usmeritvami družbe in potrebami posameznih delovnih mest omogočamo zaposlenim rast in razvoj z internim prenosom znanja ter splošnim razvojem deficitarnih kompetenc. Poleg tega imamo vzpostavljene tudi Savine akademije ter Savino zakladnico znanj.

Skrb za zdravje in dobro počutje zaposlenih

Zavedamo se, da so zaposleni srce podjetja, zato naše obljube „Nikoli sami“ ne živimo le v odnosu do zavarovancev, pač pa tudi v odnosu do zaposlenih. Ena naših najbolj pomembnih nalog je poskrbeti za njihovo zdravje in dobro počutje, saj so prav oni tisti, ki gradijo uspehe naše zavarovalnice. Zdravje zaposlenih je za nas pomembna vrednota, ki ji posvečamo ogromno pozornosti in za njeno negovanje snujemo vedno nove aktivnosti. Z izobraževanji in informacijami jih ozaveščamo o skrbi zase, s športnimi aktivnostmi spodbujamo telesno aktivnost, z natečaj jih spodbujamo, da se še aktivneje udeležujejo naših zdravih akcij, s preventivnimi pregledi skrbimo za zgodnje odkrivanje morebitnih bolezni…

Mnogo je aktivnosti, ki potekajo vse leto in tako bo tudi v prihodnje. Želimo ustvarjati psihološko zdravo delovno okolje, ki pomaga zaposlenim, da vsakodnevno lažje uresničijo ves svoj potencial, razvijajo svoje talente in nadgrajujejo znanja.

Ugodnosti za zaposlene:

Največjo vrednost Zavarovalnice Sava predstavljajo zaposleni, zato si nenehno prizadevamo, da jim zagotavljamo varno, spodbudno in prijazno delovno okolje, v katerem bodo imeli možnost strokovne in osebne rasti.

Na delovnih mestih, kjer narava dela to omogoča, imajo zaposleni fleksibilen delovni čas in možnost občasnega opravljanja dela od doma, kar jim olajša usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Delodajalec zaposlenim vplačuje dodatno pokojninsko zavarovanje pri Sava pokojninski in s tem skrbi za njihovo finančno varnost tudi v naslednjem življenjskem obdobju.

Da tudi v primeru zdravstvenih težav ne bi ostali nikoli sami, Zavarovalnica Sava svojim zaposlenim plačuje premijo kolektivnega zdravstvenega zavarovanja Specialisti. V zavarovanje se lahko pod ugodnimi pogoji vključijo tudi družinski člani zaposlenih.

Ker nesreča nikoli ne počiva, skrbi Zavarovalnica Sava za varnost svojih zaposlenih tudi, ko niso na delovnem mestu. Zaposleni imajo možnost vključitve v kolektivno nezgodno zavarovanje, ki jim ga plačuje delodajalec.

S programom promocije zdravja na delovnem mestu izvajamo številne aktivnosti za ohranjanje dobrega počutja ter krepitev telesnega in duševnega zdravja zaposlenih.

Zaposleni imajo možnost en dan v koledarskem letu posvetiti skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Ta prost dan namenijo aktivnostim za krepitev telesnega in duševnega zdravja po svoji izbiri.

Zavarovalnica Sava je imetnik polnega certifikata Družini prijazno podjetje, ki zajema raznolike ukrepe, namenjene lažjemu usklajevanju poklicnega in zasebnega življenja zaposlenih.

Zaposleni imajo vse leto možnost aktivnega oddiha v počitniškem objektu na Rogli po ugodni ceni.

Novi sodelavci spoznavajo novo okolje skozi proces načrtovanega uvajanja in vključevanja v delo, ki poteka pod mentorstvom naših najboljših strokovnjakov.

Odnose med zaposlenimi krepimo s teambuildingi, športnimi igram in novoletnimi druženji. Sproščena druženja tkejo nova prijateljstva, nas povezujejo in motivirajo.

V najtežjih življenjskih situacijah delodajalec stoji zaposlenim in njihovim družinam ob strani in jim pomaga z izplačilom solidarnostne pomoči. Zaposlenim je na voljo tudi brezplačno psihološko svetovanje.

Z drobnimi pozornostmi si prizadevamo zaposlenim polepšati dneve v letu, ki niso povsem običajni bodisi za posameznike ali pa za vse nas.

Utrinki iz ozadja

Povezujejo nas radovednost, skrb za dobro počutje in želja ustvariti lepši svet, zato se radi udeležujemo prostovoljskih akcij, inovacijskih dogodkov, športnih iger in drugih aktivnosti, kjer združujemo prijetno s koristnim.
Utrinki iz ozadja
Utrinki iz ozadja
Utrinki iz ozadja
Utrinki iz ozadja
Utrinki iz ozadja

Prosta delovna mesta

Preverite naša prosta delovna mesta in se prijavite na razpis. Dobrodošli.

29. 06. 2024 Dolenjska / primorska / koroška / notranjska / osrednjeslovenska / gorenjska / štajerska regija |

Samostojni svetovalec za osebna zavarovanja v družbi ZS Svetovanje (m/ž)

26. 06. 2024 Maribor |

Samostojni strokovni sodelavec za izterjavo (m/ž)

26. 06. 2024 Maribor |

Strokovni sodelavec za prodajo - skrbnik strank za prodajo poslovnih zavarovanj (m/ž)

28. 06. 2024 Maribor |

Specialist s PDI (m/ž)

25. 06. 2024 Ljubljana |

Vodja prodajnega tima (m/ž)

02. 07. 2024 Posavje |

Zastopnik začetnik (m/ž)

29. 06. 2024 Maribor / Celje |

Pravnik s PDI (m/ž)

Ne najdete primernega delovnega mesta? Oddajte svoj življenjepis in se vpišite v bazo kandidatov za zaposlitev.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE