Priročna sklenitev zavarovanja s podpisom na daljavo

Podpis zavarovalne pogodbe in ostale pripadajoče dokumentacije na daljavo je sodobna rešitev, ki smo jo v Zavarovalnici Sava razvili z namenom, da vam omogočimo sklepanje zavarovanj na daljavo. Zavarovanje lahko uredite čisto preprosto od koderkoli, tudi iz udobja vašega naslonjača, s tem pa prihranite svojo dragoceno energijo in čas. Postopek je namreč enostaven in več kot priročen.

Kaj potrebujete za sklenitev zavarovanja na daljavo?

Ko želite poskrbeti za svojo varnost in/ali varnost vaših najdražjih, kontaktirajte svojega zastopnika, ki vam bo svetoval pri izbiri zavarovanja, ki bo po vaši meri in bo najbolje ustrezalo vašim željam ter življenjskemu obdobju, v katerem se nahajate.

Če svojega zastopnika še nimate, nam to sporočite na:

Potrebovali bomo tudi informacijo, iz katerega kraja prihajate in mobilno številko ali e-naslov, kjer ste dosegljivi. Z veseljem vas bomo povezali z našim svetovalcem iz vaše bližnje okolice.

Za sklenitev na daljavo potrebujete:

  • pametno napravo (telefon, tablico),
  • dostop do interneta,
  • veljaven e-naslov.

Kako podpišete zavarovalno pogodbo na daljavo?

  • Z zastopnikom dogovorite zavarovalna kritja,
  • v SMS-u prejmete kodo za dostop do zavarovalne e-dokumentacije,
  • kliknete na povezavo, ki ste jo prejeli na vaš e-naslov,
  • kodo vpišete v pojavno okence,
  • dokumente pregledate in jih podpišete,
  • zavarovanje je s tem uspešno sklenjeno.

Zavarovalno polico in ostalo dokumentacijo vam po podpisu pošljemo na vaš e-naslov. Če urejate avtomobilsko zavarovanje, boste za registracijo vozila potrebovali potrdilo o obveznem zavarovanju, ki ga morate predložiti v fizični obliki, zato en prijazen opomnik, da ga natisnete, preden se odpravite po teh opravkih.

Če potrebujete v zvezi s tem še kakšno informacijo ali pomoč, smo vam z veseljem na voljo na:

AKTUALNO

Ostale novice

Obvestilo o spremembi naslova

Spoštovani, lepo pozdravljeni, obveščamo vas, da Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru od 26. januarja 2023 posluje na novem poslovnem naslovu: Zavarovalnica Sava, d. d., Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor.

Čas je, da oplemenitite svoje naložbe

Oktober je mesec varčevanja. In tukaj je nova priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli...

Nova priložnost za varčevanje

Spoznajte novo priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli želene donose in ustvarili...

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ