Z video identifikacijo do življenjskega zavarovanja na daljavo

Nekatere reči postajajo zahvaljujoč sodobni tehnologiji in vedno večji naklonjenosti ljudi k uporabi najsodobnejših načinov komuniciranja na daljavo še dostopnejše in enostavnejše.

V Zavarovalnici Sava smo prisluhnili navadam ljudi, ki uporabljajo naše zavarovalniške storitve. Osredotočili smo se na pomembnost povezanosti na daljavo, zato smo kot prvi v branži razvili lastno videoelektronsko identifikacijo - postopek popolnoma varnega preverjanja identitete z video klicem na daljavo. Da bo postopek za vas še lažji, vas bo pri tem vodil naš sodelavec, ki vam bo v pomoč pri vseh korakih, ki jih morate opraviti na poti k uspešno sklenjenemu zavarovanju.

Čemu služi

Postopek video identifikacije je namenjen preverjanju in potrditvi identitete sklenitelja življenjskega zavarovanja na daljavo in ga predpisuje Zakon o preprečevanju pranja denarja in financiranja terorizma (ZPPDFT-1).

Kaj pri postopku potrebujete in kako poteka

Z zastopnikom uredite življenjsko zavarovanje in podpišete zavarovalno pogodbo ter ostalo zavarovalno dokumentacijo s podpisom na daljavo. Zavarovanje prične veljati na dogovorjeni datum, če je do takrat opravite tudi postopek video identifikacije. Kako poteka in kaj pri tem potrebujete, vam predstavljamo v kratkem videu.

POGLEJTE VIDEO

Med postopkom bo naš sodelavec preveril:

  • ujemanje vaših podatkov, zabeleženih pri sklenitvi zavarovanja, s podatki na vašem osebnem dokumentu,
  • vrsto, številko, datum izdaje, datum veljavnosti in naziv izdajatelja uradnega osebnega dokumenta,
  • obstoj zaščitnih elementov osebnega dokumenta,
  • morebitni vpliv tretjih oseb na vašo voljo …

Naredil bo posnetke zaslona z vašo podobo, zajel posnetek vašega uradnega osebnega dokumenta, postopek pa se bo zvočno posnel.

Zajete podatke in rezultat identifikacije bomo uporabili izključno za namen preverjanja in ugotavljanja identitete pri sklepanju življenjskega zavarovanja, pri čemer poudarjamo, da gre za uveljavljen in popolnoma varen postopek, ki je ena od naših sodobnih rešitev, s katerimi smo tukaj za vas in vam omogočamo enostavno urejanje zadev z našo zavarovalnico na daljavo.

AKTUALNO

Ostale novice

Obvestilo o spremembi naslova

Spoštovani, lepo pozdravljeni, obveščamo vas, da Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru od 26. januarja 2023 posluje na novem poslovnem naslovu: Zavarovalnica Sava, d. d., Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor.

Čas je, da oplemenitite svoje naložbe

Oktober je mesec varčevanja. In tukaj je nova priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli...

Nova priložnost za varčevanje

Spoznajte novo priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli želene donose in ustvarili...

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ