Delimo božič

‘Nikoli sami’ je naš slogan in naša obljuba. Iskreno verjamemo, da nihče ne sme biti zares sam, še najmanj pa osamljen. Zato vsako leto #delimobozic.

Božičkova delavnica

Letos smo čudovito božično vzdušje pričarali stanovalcem doma starejših občanov Novo mesto. Naši pridni škrati so ponoči okrasili Dom in pričarali jutranje presenečenje za vse stanovalce doma.
Božično vzdušje pa ni popolno brez obdarovanja. Starostniki daril niso zgolj prejeli, temveč so tudi obdarovali. Glavni del dogajanja je bilo pripravljanje in zavijanje daril za otroke iz socialno ogroženih družin.
Fotogalerija

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE