Delimo božič

Nikoli sami ni le naš slogan. Od prvega dne je naša obljuba vsem ljudem, saj iskreno verjamemo, da nihče ne sme biti zares sam ali osamljen. Še najmanj pa za božič.

Delimo božič

Včasih potrebujemo le kanček čarovnije, da sebi in svojim bližnjim pričaramo lepši svet. In prav čarovnija je lahko tista, ki zaneti prve iskrice navdiha, s katerim takšen svet tudi ohranimo. Lep in čaroben. Za vse. 
Zato smo letos v sklopu projekta Delimo božič🎄 pripravili poln dan čarovnije v domu starejših občanov Ljutomer. Čarodej Magic Aleksander je razveselil številne starostnike in jim ponovno pokazal, kako čaroben je lahko božič.
Fotogalerija

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE