Nikoli sami v nezgodi

Ideje za predšolski vikend in brezskrben začetek šolskega leta

25. avgust 2021 • Kam z mulcem

Še malo pa se bodo zaključite tudi letošnje poletne počitnice, katere smo preživeli v raziskovanju Slovenije z nekaj skoki čez mejo. Čeprav se počitnice zaključujejo pa se otroci veselijo novega šolskega leta. A pred začetkom le-tega zopet tri za družine ključni koraki, da izkoristimo poletje in se v šole odpravimo pripravljeni. Preberite si, katere 3 stvari obvezno postorimo in doživimo pred ponovnim vstopom otrok v vrtec ali šolo.

 

1. Nakupi in priprava potrebščin za novo šolsko leto

Kot vsako poletje, tudi to leto, mesec avgust namenimo nakupu in pripravi šolskih potrebščin za naše mulce. Temu tudi rečemo “mehka” priprava na šolo  To med počitnicami veseli tako otroke kot starše.

2. Sklenitev nezgodnega zavarovanja za aktivno šolsko leto

Vsako leto sklenemo za naše mulce nezgodno zavarovanje za otroke in mladino. Navadno to uredimo že pred poletnimi počitnicami, a najkasneje do začetka novega šolskega leta. Namreč, zavedamo se, da je ob zagotavljanju dovolj gibanja v času šoleprostih popoldnevihštevilnih obšolskih aktivnostih ali hobijih ter šolskih počitnicah tako v Sloveniji kot tujini, več možnosti za nezgodo.

Starši imamo tudi možnost dodatnega zavarovanja za aktivne in registrirane športnike za nezgode na treningih in tekmovanjih.

Pobrskajte po aktualni ponudbi, pri kateri ob spletni sklenitvi prejmete še 10 % popust. Izberite paket, ki ustreza vašim potrebam in otroku —>>> NEZGODNO ZAVAROVANJE OTROK IN MLADINE.

 

3. Top ideje za predšolski počitniški vikend v Sloveniji

Za izletniške ideje pobrskajte na portalu www.kamzmulcem.si v članku: KZM ideje za predšolski vikend in brezskrben začetek šolskega leta.

 

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

Pridobite ponudbo

{{claimText}}

{{title}}

{{zavText}}

{{claimText}}

SKLENITE ZAVAROVANJE OBNOVITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}