BLOG

Kam z mulcem

{{ DPT modifications }}


Tina, Cica, Iva in Urša so mamice “rojenih” popotnikov, ki so vedno aktivne z njihovimi mulci in v stalnem iskanju zanimivih doživetij in luštnega preživljanja prostega časa. Predvsem pa menijo, da materinstvo ni ovira pri tem, kar najraje počnejo – potujejo in raziskujejo. Zato so se zbrale tudi na njihovem blogu Kam z mulcem, kjer delijo svoje izkušnje. verjamemo, da s tem opogumijo tudi druge mame in očete, da se podajo na potep z mulci. Pa naj bo to le kratek izlet v Sloveniji ali zaresno potovanje na drugi konec sveta.


VSE OBJAVE AVTORJA

Aktualna ponudba

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE