Ideje za prvomajske počitnice z mulci (glede na aktualne ukrepe)

Situacija in aktualni ukrepi niso prav rožnati, zato smo tudi Kam z mulcem ekipa morali prilagoditi velik del prvomajskih potovalnih planov, a se (še) ne damo. Prvomajske praznike smo tradicionalno preživljali v raziskovanju nečesa novega – po navadi na potovanju, a tudi tokrat bomo – seveda s prilagoditvami – delali tako. Zato tudi vam ponujamo ideje, kam in kako, glede na to, kar je trenutno mogoče. Ob tem pa svetujemo, da vse aktualne spremembe spremljate na spletni strani Vlade RS.

Ideje za po Sloveniji?

Velika večina – tudi Kam z mulcem ekipa – bo pa med prvomajskimi prazniki verjetno raziskovala Slovenijo. Tudi mi bi si seveda želeli kakšnega daljšega potovanja, a je tudi doma še vedno toliko neraziskanih kotičkov, da se jih prav veselimo. Kaj torej priporočamo? Zbrale smo predloge po posameznih regijah.

Gorenjska regija

Koroška regija

Osrednjeslovenska regija

Zasavska

Savinjska regija

Več idej za po slovenskih regijah na portalu www.kamzmulcem.si v članku Kam z mulcem ideje za prvomajske počitnice (glede na aktualne ukrepe).

Preberite tudi

Post image

Ste pripravljeni na (varno) smuko?

23.12.2022 Lucija Medved

Post image

Varna vožnja avtodoma

26.07.2022 Katja Grušovnik

Post image

Varne in brezskrbne zimske počitnice

17.02.2022 Katja Grušovnik

Post image

Kaj potrebujemo za varen dopust s psom?

27.07.2021 Katja Grušovnik

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE