Ideje za prvomajske počitnice z mulci (glede na aktualne ukrepe)

Situacija in aktualni ukrepi niso prav rožnati, zato smo tudi Kam z mulcem ekipa morali prilagoditi velik del prvomajskih potovalnih planov, a se (še) ne damo. Prvomajske praznike smo tradicionalno preživljali v raziskovanju nečesa novega – po navadi na potovanju, a tudi tokrat bomo – seveda s prilagoditvami – delali tako. Zato tudi vam ponujamo ideje, kam in kako, glede na to, kar je trenutno mogoče. Ob tem pa svetujemo, da vse aktualne spremembe spremljate na spletni strani Vlade RS.

Ideje za po Sloveniji?

Velika večina – tudi Kam z mulcem ekipa – bo pa med prvomajskimi prazniki verjetno raziskovala Slovenijo. Tudi mi bi si seveda želeli kakšnega daljšega potovanja, a je tudi doma še vedno toliko neraziskanih kotičkov, da se jih prav veselimo. Kaj torej priporočamo? Zbrale smo predloge po posameznih regijah.

Gorenjska regija

Koroška regija

Osrednjeslovenska regija

Zasavska

Savinjska regija

Več idej za po slovenskih regijah na portalu www.kamzmulcem.si v članku Kam z mulcem ideje za prvomajske počitnice (glede na aktualne ukrepe).

{ srce-za-svet link fix }

Preberite tudi

Post image

Ste pripravljeni na (varno) smuko?

23.12.2022 Lucija Medved

Post image

Varna vožnja avtodoma

26.07.2022 Katja Grušovnik

Post image

Varne in brezskrbne zimske počitnice

17.02.2022 Katja Grušovnik

Post image

Kaj potrebujemo za varen dopust s psom?

27.07.2021 Katja Grušovnik

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE