PRIJAVA ŠKODE PO NEURJU S TOČO -
Priporočamo, da nastalo škodo, če se le da, prijavite na spletu na tej povezavi, saj so naše telefonske linije zelo obremenjene. 
Pomembno je:

  • da zavarujete kraj škode tako, da se škoda ne bi povečevala (odstranite veje, drevesa),
  • fotografirate nastalo škodo in fotografije priložite v spletni prijavi,
  • ko gre za škodo na nepremičninah, pričnete s sanacijo.

Po najboljših močeh se trudimo, da prijavljene škode obravnavamo prioritetno, zato vas bomo kaj kmalu obvestili o nadaljnjih postopkih.

Če ste kot zavarovalec tudi starš, lahko k svojemu življenjskemu zavarovanju priključite tudi nezgodno zavarovanje svojih otrok.

Nezgodno zavarovanje otrok lahko sklenete za otroke od rojstva do 25. leta starosti. Izbirate lahko med različnimi kombinacijami premij in zavarovalnih kritij, ki vključujejo zavarovanje za primer nezgodne smrti (za otroke od 15. leta starosti), invalidnost, dnevne odškodnine z vključenim nadomestilom za samoplačniške fizioterapije, bolnišničnega dne, zloma kosti in mesečne nezgodne rente že od 30 % invalidnosti naprej. Mesečno nezgodno rento v višini 200 eurov izplačujemo 5 let.

PROGRESIVNO IZPLAČILO ZAVAROVALNE VSOTE ZA INVALIDNOST

V primeru nezgodne invalidnosti bomo izplačali ustrezen odstotek zavarovalne vsote za primer progresivne invalidnosti. To pomeni, da vam v primerih, ko ima nezgoda po tabeli invalidnosti za posledico več kot 50-odstotno invalidnost do vključno 99-odstotno invalidnost, zavarovalnica izplača 2-kratnih zavarovalne vsote. Pri 100-odstotni invalidnosti se izplača 3-kratnik zavarovalne vsote za trajno invalidnost.

PRENESI PRODUKTNO MAPO 

Ocenite spletne strani

{{title}}

Sklenite zavarovanje ali Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

Pridobite ponudbo

Prijava škode

{{title}}

{{zavText}}

Prijava škode

SKLENITE ZAVAROVANJE ali PRIDOBITE PONUDBO

PRIDOBITE PONUDBO

{{zavText}}

{{title}}

{{claimText}}

{{secText}}