Škoda po neurju: najhitrejša je spletna prijava

Nedeljsko silovito neurje z močnim vetrom in točo je kalilo mir po vsej Sloveniji, pri tem pa je nastalo tudi veliko gmotne škode. Zaradi poškodovanega premoženja v naši zavarovalnici beležimo povečano število telefonskih klicev, zato smo v nadaljevanju za vas strnili nekaj pomembnih informacij, ki bodo v teh okoliščinah prišle prav.

Kako pohitrite postopek prijave in obravnave škode

Tudi vi lahko pripomorete k hitrejšemu reševanju škodnega primera, tako da škodo prijavite na spletu na tej povezavi. S tem boste izbrali najhitrejši način prijave in reševanja škodnega primera.

Nastalo škodo na premoženju fotografirajte in foto posnetke priložite ob spletni prijavi. Tako bo cenilec že ob pregledu spletne prijave videl obseg nastale škode in ocenil, ali je za cenitev potreben tudi ogled. S tem bo postopek obravnave zavarovalnega primera še krajši.

Preprečite širjenje škode

Pomembno je, da v primeru nastale škode zaščitite svoje premoženje in s tem preprečite, da bi se obseg škode povečal.

Svetujemo, da kraj škode zavarujte, odstranite veje, drevesa in podobno, nastalo škodo fotografirate in, če gre za nepremičnino, pričnete s sanacijo.

Če je neurje  s točo poškodovalo vaše vozilo, storite podobno. V primeru razbitih stekel prekrijete mesta, kjer bi lahko v notranjost tekla voda, ali vozilo postavite pod streho. S popravilom počakate, saj morate škodo najprej prijaviti, da naša zavarovalnica poda temelj.

Če vam lahko še kako pomagamo, smo vam na voljo:

  • v klepetu na zav-sava.si,
  • na info@zav-sava.si,
  • na 080 19 20.

Po najboljših močeh se trudimo, da prijavljene zavarovalne primere obravnavamo prioritetno, zato vas bomo kaj kmalu obvestili o nadaljnjih postopkih.

Hvala za razumevanje.

 

AKTUALNO

Ostale novice

Nova priložnost za varčevanje

Ne zamudite enkratne priložnosti v mesecu juniju, ki jo imate v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi.

Obvestilo o javni dražbi nepremičnin

V mesecu juniju organiziramo spletno dražbo za prodajo štirih poslovnih nepremičnin, ki se nahajajo v Rušah, Ljubljani, Murski Soboti in Mariboru. Vabimo vas k ogledu ponudbe in k prijavi na spletno dražbo.

Obvestilo o spremembi naslova

Spoštovani, lepo pozdravljeni, obveščamo vas, da Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru od 26. januarja 2023 posluje na novem poslovnem naslovu: Zavarovalnica Sava, d. d., Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor.

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE