Smučarske čelade

Elan in Zavarovalnica Sava sta pripravila smučarski kviz, v katerem lahko osvojiš unikatno smučarsko čelado uličnega umetnika Azrama.

Pri Elanu so razvili smučarsko čelado Eon - prvi varnostni izdelek za zimske športe, ki je v celoti zasnovan v Slovenskih Alpah. To ultralahko čelado odlikujejo dvojna lupina, sistem pritrjevanja BOA 360, odstranljive PureSound ušesne blazinice in popolnoma nastavljivi zračniki, ki preprečujejo tudi rosenje očal.

To posebno serijo čelad Eon pa odlikuje še nekaj – edinstvene ilustracije umetnika, ki ga domače in tuje ulice poznajo pod imenom Azram.

Nagrajenci nagradne igre so:

  • Bonk: Kevin Torkar
  • Do not cross: Bojan Pehan
  • Head first: Sara Ajtnik
  • No limits: Viktor Susec
  • One with nature: Maša Ivanjko

Na Maš to profilu podarjamo knjigo Davida Zupančiča

Se želiš potopiti v svet poln izkušenj, strahov, zmag, porazov, se dotakniti duševnega zdravja in se ob hudomušni uspešnici nasmejati življenju, ki ga v svoji knjigi opisuje David Zupančič?

PREBERITE VEČ

Nagradna igra

Sodelujete lahko v nagradni igri na Facebook profilu Zavarovalnice Sava in zadanete 2 vstopnici za ogled 59. Zlate lisice v Kranjski Gori 7. ali 8. januarja 2023.

PREBERITE VEČ

Nagradna igra Zaupajte nam v koliko držav si potoval-a letos 🌎✈

Potovalno leto 2022 se počasi končuje.

PREBERITE VEČ

Naše tačke 3. video oddaja 🐕🐾

Odgovorite na nagradno vprašanje v komentar na Facebook strani Zavarovalnice Sava in osvojite presenečenje!

PREBERITE VEČ

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ