V Krškem je možen ogled škode po toči s toča skenerjem

V nedavnih neurjih je toča na Dolenjskem povzročila tudi veliko poškodb na avtomobilih, zato lahko v v Krškem ogled škode na od toče poškodovanem avtomobilu sedaj opravite s pomočjo toča skenerja (car scanner).

Toča skener je najsodobnejši način ogleda škode na avtomobilu, ki ga je poškodovala toča, in odlična rešitev, ki močno olajša celoten postopek ogleda škode. Ogled je voden, izredno natančen in traja največ 10 minut.

06wZD90CT2k

Prijava škode je pogoj za uskladitev termina ogleda

Oškodovance iz Dolenjske, ki vam je škodo na avtomobilu povzročila toča, vabimo, da za hitrejšo obravnavo svojo škodo prijavite na spletu. Na osnovi prijave vas bomo poklicali in skupaj uskladili termin ogleda, ki vam ustreza. Če potrebujete pri spletni prijavi pomoč, smo vam na voljo na brezplačni številki 080 19 20.

Lokacija ogleda s toča skenerjem: Avtoline d.o.o., PE Žadovinek, Žadovinek 37, Leskovec pri Krškem (tehnični pregledi) 

Obratovalni čas: od ponedeljka do petka med 8.00 in 18.00, v soboto med 8.00 in 12.00. Med 12.00 in 12.30 je odmor za kosila, zato v tem času ogledov ne izvajamo. 

Ogled škode s toča skenerjem bo na tej lokaciji možna do 2. 8. 2023.

PRIJAVITE ŠKODO

AKTUALNO

Ostale novice

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Ponosni in hvaležni sporočamo, da ste nam potrošniki ponovno namenili čudovito priznanje - Zavarovalnica Sava je prejemnica naziva BestBuy Award za leti 2023/2024!

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE