Škoda po neurju: najhitrejša je spletna prijava

Neurje z močnim vetrom in točo je kalilo mir po vsej Sloveniji, pri tem pa je nastalo tudi veliko gmotne škode. Zaradi poškodovanega premoženja v naši zavarovalnici beležimo povečano število telefonskih klicev, zato smo v nadaljevanju za vas strnili nekaj pomembnih informacij, ki bodo v teh okoliščinah prišle prav.

Kako pohitrite postopek prijave in obravnave škode

Tudi vi lahko pripomorete k hitrejšemu reševanju škodnega primera, tako da škodo prijavite na spletu na tej povezavi. S tem boste izbrali najhitrejši način prijave in reševanja škodnega primera.

Nastalo škodo na premoženju fotografirajte in foto posnetke priložite ob spletni prijavi. Tako bo cenilec že ob pregledu spletne prijave videl obseg nastale škode in ocenil, ali je za cenitev potreben tudi ogled. S tem bo postopek obravnave zavarovalnega primera še krajši.

Preprečite širjenje škode

Pomembno je, da v primeru nastale škode zaščitite svoje premoženje in s tem preprečite, da bi se obseg škode povečal.

Svetujemo, da kraj škode zavarujte, odstranite veje, drevesa in podobno, nastalo škodo fotografirate in, če gre za nepremičnino, pričnete s sanacijo.

Če je neurje s točo poškodovalo vaše vozilo, storite podobno. V primeru razbitih stekel prekrijete mesta, kjer bi lahko v notranjost tekla voda, ali vozilo postavite pod streho. S popravilom počakate, saj morate škodo najprej prijaviti, da naša zavarovalnica poda temelj.

Če vam lahko še kako pomagamo, smo vam na voljo v klepetu na zav-sava.si, na info@zav-sava.si in na 080 19 20.

Po najboljših močeh se trudimo, da prijavljene zavarovalne primere obravnavamo prioritetno, zato vas bomo kaj kmalu obvestili o nadaljnjih postopkih.

Hvala za razumevanje.

AKTUALNO

Ostale novice

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Ponosni in hvaležni sporočamo, da ste nam potrošniki ponovno namenili čudovito priznanje - Zavarovalnica Sava je prejemnica naziva BestBuy Award za leti 2023/2024!

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE