NIKOLI SAMI
V NEZGODI

Nezgodno zavarovanje Nezgoda Plus

Sklenite vseživljenjsko naložbeno zavarovanje Moj življenjski Plus in mu priključite dodatno nezgodno zavarovanje Nezgoda Plus, ki smo ga prilagodili aktivni in zreli populaciji med 40. in 80. letom starosti.

Zakaj skleniti zavarovanje?

 • Zavarovanje predstavlja dodatno finančno zaščito v primeru posledic nezgode. 
 • Zagotovimo vam do 1.800 € izplačila v primeru težjih posledic zaradi ugriza klopa.  
 • Priskrbimo vam do 200.000 € izplačila v primeru 100-% nezgodne invalidnosti.  
 • Zagotovimo vam do 800 € nadomestila v primeru zloma kosti za vsak posamezen nezgodni dogodek. 

Promo image

Komu je namenjeno?

Dodatno nezgodno zavarovanje Nezgoda Plus smo razvili za vse aktivne, ki se želite med svojim 40. in 80. letom zavarovati z namenom, da si zagotovite finančno pomoč pri soočanju s posledicami nezgode in si omogočite boljše okrevanje.

Z zavarovanjem Nezgoda Plus si zagotovite dodatno finančno pomoč, ki jo lahko namenite za okrevanje, morebitno adaptacijo bivalnega okolja ipd.

Zavarovanje lahko sklenete kot dodatno zavarovanje k Vseživljenjskemu naložbenemu zavarovanju Moj življenjski Plus ali pa ga priključite k Vseživljenjskemu zavarovanju Modra naložba.

Trajanje zavarovanja

Sklenjeno dodatno zavarovanje velja do konca tistega zavarovalnega leta, v katerem dopolnite 85 let.

   

Kaj vključuje?

Dodatno nezgodno zavarovanje Nezgoda Plus vključuje pet kritij, s katerimi lahko poskrbite za svojo nezgodno varnost. Ta kritja so: 

 • Nezgodna invalidnost

 • Dnevna odškodnina

 • Nadomestilo zaradi zloma kosti kot posledice nezgode

 • Nezgodna renta

 • Nadomestilo zaradi težjih posledic ugriza klopa

Promo image

Nezgodna invalidnost

V primeru, ko zaradi posledic nezgode utrpite invalidnost, poskrbimo za progresivno izplačilo zavarovalnine. To pomeni, da v primeru več kot 50-% invalidnosti za vsak odstotek invalidnosti, ki presega 50 %, v trikratniku izplačamo še vsak dodatni odstotek ugotovljene invalidnosti*TRIK. Ob 100-% invalidnosti pa izplačamo dvojno zavarovalno vsoto.

Dnevna odškodnina

Izplačilo dnevne odškodnine zagotovimo vsakič, ko ste zaradi posledic nezgode deležni aktivnega zdravljenja. Višina dnevne odškodnine je odvisna od izbrane mesečne premije.

Nadomestilo zaradi zloma kosti kot posledice nezgode

V primeru, ko zaradi nezgode utrpite popoln zlom zdrave kosti (fisure in abrupcije ne štejejo), poskrbimo za izplačilo dogovorjene zavarovalne vsote, in sicer za vsako posamezno nezgodo, v kateri utrpite zlom kosti.

Nezgodna renta

Izplačilo nezgodne rente zagotovimo, ko seštevek vseh ugotovljenih končnih stopenj nezgodnih invalidnosti doseže 50 % ali višji odstotek nezgodne invalidnosti. Mesečno rento izplačujemo 5 let, višina mesečnega izplačila pa lahko znaša 300 € ali 500 €.

Nadomestilo zaradi težjih posledic ugriza klopa

Izplačilo tega nadomestila zagotovimo vsakič, ko utrpite težje posledice zaradi ugriza klopa. Mednje sodita virusni klopni meningoencefalitis in bakterijska lymska borelioza, iz katere izvirajo diagnoze: erythema migrans, artritis pri lymski boreliozi, polinevropatija in meningitis pri lymski boreliozi. 

(i) [TRIK]

V trikratniku izplačamo še vsak dodatni odstotek ugotovljene invalidnosti

To pomeni, da pri ugotovljeni 51-% invalidnosti izplačamo 50 % od zavarovalne vsote, za dodaten 1 % invalidnosti nad 50-% pa izplačamo trikratnik tega odstotka, torej skupaj 53 % od zavarovalne vsote. 

Zakaj so zavarovanje sklenili drugi?

 • S sklenitvijo zavarovanja k Vseživljenjskemu naložbenemu zavarovanju Moj življenjski Plus si zagotovite dodatno finančno varnost v primeru posledic nezgode, pri čemer plačujete enotno premijo skupaj s premijo osnovnega zavarovanja.
 • To zavarovanje imate lahko sklenjeno do kar 85. leta starosti.
 • Izplačilo finančnega nadomestila vam pripada tudi v primeru težjih posledic ugriza klopa.
 • Omogočamo visoke zavarovalne vsote.
 • Na voljo vam je že od 4,91 € na mesec (ne vključuje DPZP).
Person image

Zavarovanje v praksi

Zavarovanka je k svojemu Vseživljenjskemu zavarovanju priključila nezgodno zavarovanje Nezgoda Plus, saj kljub upokojitvi še vedno rada kolesari. Na enem izmed kolesarskih izletov je zaradi drseče površine izgubila ravnotežje in padla. V bolnišnici so odkrili zlom levega kolka in zgornjega dela nadlaktnice. Po opravljenem kirurškem posegu ter zaključenem zdravljenju in rehabilitaciji smo na podlagi prejete dokumentacije zavarovanki izplačali zavarovalnino za ves čas aktivnega zdravljenja. Še več, zaradi vsaditve umetnega kolka smo ji priznali 30-odstotno invalidnost, zaradi poškodbe ramena, ki je ostala po poškodbi pa še 25-odstotno invalidnost, skupaj torej 55-odstotno invalidnost.

Priključitev nezgodnega zavarovanja Nezgoda Plus je bila ena izmed najboljših odločitev po odhodu v pokoj, še posebej, ker si z njim zagotavljam večjo finančno varnost.

Mojca
Vsebina objavljena na spletni strani je splošnega informativnega značaja. Podrobna vsebina Asistenc in Zavarovanj je opredeljena v zavarovalnih pogojih.

Auto-config is set

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

3

Spletna prijava in ogled škode na daljavo

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Podpis na daljavo

Sklenite zavarovanje od koderkoli, tako da zavarovalno polico podpišete na svoji pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Spletne oddaje Naše tačke

Skrb za pse in mačke presega le kakovostno hranjenje, streho nad glavo in obvezne obiske veterinarja. Zato v spletnih oddajah z Natašo Bešter in gosti odkrivamo zanimive in koristne teme o naših štirinožcih.

PREBERITE VEČ

Side image

Svetovalnica

Z vami smo v stiku tako, kot vi želite.

Spletna prijava in ogled škode na daljavo 

Prijavite škodo na spletu, povežite se s cenilcem in nam omogočite hiter ogled škode s pomočjo kamere na vaši pametni napravi.

PREBERITE VEČ

Svetovalnica za mlade

Mama ne izbira, kaj počneš v prostem času. Ali še vedno ureja zavarovanja zate?

PREBERITE VEČ

Potrdite identiteto z video klicem

Preverjanje identitete zavarovanca je za sklenitev življenjskega zavarovanja nujna. To odslej opravite kar z video klicem - na daljavo.

PREBERITE VEČ

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE