BLOG

Ekipa Vigo

{{ DPT modifications }}


Smo ekipa sodelavcev, ki na blogu Nikoli sami za vas ustvarjamo vsebine, ki so povezane z motociklizmom in najbolj naprednim Zavarovanjem Vigo za motoriste in motorje. Stojimo za razvojem najbolj naprednega sistema za samodejni izklop smernikov Smart Turn System. Združili smo moči z Zavarovalnico Sava in globalno prepoznavnim podjetjem Chipolo s ciljem razvoja najbolj napredne in celovite motoristične platforme. Z nami se lahko povežete tudi na info@vigozavarovanje.si.


VSE OBJAVE AVTORJA

Aktualna ponudba

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE