BLOG

O nas

Dobrodošli med nami.

Blogerska ekipa Zavarovalnice Sava je pisana druščina ljudi, ki se navdušujemo nad različnimi radostmi, ki jih ponuja življenje. Smo ljubitelji športa, glasbe, spretni ustvarjalci z različnimi hobiji, prijatelji, sodelavci, starši, ki imamo po spletu okoliščin nekaj več znanja o zavarovalništvu.
 
Pišemo o življenju, o sebi, o vseh naših ljubeznih – teh ni malo ;-), o dogodivščinah, ki so obogatile naša življenja, pri tem pa poskušamo razložiti, kaj ima z vsem tem zavarovanje in zakaj je življenje z njim bolj enostavno. Pojasnjujemo, kako v naši zavarovalniški hiši delujemo zastopniki in cenilci ter kje so tiste »zanke« pri sklepanju zavarovanja. Pišemo o izkušnjah iz prakse, o izkušnjah naših zavarovancev in razkrivamo ključ do izbire zavarovanja po vaši meri, do strokovnega in zanesljivega zastopnika ter zavarovalnice …

… vse to za vas in z željo, da bi z vami ustvarili bližino in bolje razumeli drug drugega.
 Dobrodošli na blogu Zavarovalnice Sava, kjer se bomo trudili, da ne boste nikoli sami.


Katja Grušovnik,
uredništvo digitalnih medijev
Zavarovalnice Sava

Pokličite ali nam pišite na:
080 19 20,
odprto@zav-sava.si.
 

Aktualna ponudba

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE