FOTO | Modri in rumeni

Še vedno smo pod vtisom čudovite plesne predstave Predani korakom: Modri in rumeni, ki se je zgodila v pričetku tedna.

Kaj predstava pomeni otrokom iz URI Soča, pa najboljše ponazarjajo spodnje besede: "Za Nežo je bila to najsvetlejša točka, kaj točka kar cel teden, v zadnjem letu in pol. Od veselja med nestrpnim pričakovanjem začetka vaj, do navdušenja nad druženjem v prejšnjem tednu, neverjetne motivacije kljub utrujenosti in žarečim opisovanjem novih prijateljstev z objemi, ki jih že pogreša, vse do ponosa ob čestitkah po predstavi. Hvala za vaš trud in vso pomoč našim otrokom, starši vemo, da je to bilo kilometre daleč od preproste naloge. Zato iskrene čestitke prav vam in ostalim v timu za izpeljan projekt in čudovito predstavo v tako težkih pogojih." - Nežina mama

Vtise in utrinke iz predstave si lahko ogledate v fotogaleriji.

 

Foto: Darja Štravs Tisu

{ srce-za-svet link fix }

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE