Poslanstvo in vizija

Poslanstvo

Naše poslanstvo je predanost nenehnemu napredku in ustvarjanje čim bolj kakovostnega življenja, s čimer lahko naši zaposleni in naši zavarovanci varno razvijajo svoje potenciale. To je mogoče doseči le s strokovnim in predanim odnosom do strank, poslovnih partnerjev in okolja, pri čemer sledimo najvišjim standardom.

Zavarovalnica Sava smo ljudje in kot druga največja zavarovalnica v regiji se zavedamo, da je zavarovanje mnogo več kot zavarovalna pogodba. Je odnos, ki ga je potrebno spoštovati in negovati, da lahko preide v trajno in stabilno partnerstvo, ki zagotavlja občutek varnosti za vse vpletene.

Responsive Image

Vizija

Ustvarjamo sodobno, v družbo usmerjeno in trajnostno naravnano zavarovalnico.

SODOBNO

V Zavarovalnici Sava postavljamo v središče vseh svojih aktivnosti stranko in za njene potrebe razvijamo kakovostne in konkurenčne rešitve. Ponujamo kakovostne storitve in se učinkovito soočamo s tveganji, kar nas uvršča med najbolj zaupanja vredna podjetja v panogi. Imamo pregledno urejen in sodobno organiziran sistem poslovanja, ki zagotavlja visokokakovostne storitve in dolgoročen razvoj.

V DRUŽBO USMERJENO

Smo razumevajoč in zaupanja vreden partner. Prisluhnemo posamezniku in se poglobimo v odnos, saj se zavedamo, da so že majhne stvari tiste, po katerih se lahko razlikujemo. Z zagotavljanjem stabilnega in varnega poslovanja, strokovne usposobljenosti naših zaposlenih in s skrbjo za kakovostno življenje posameznikov ter skupnosti želimo biti stalnica v življenju naših partnerjev, strank in zaposlenih.

TRAJNOSTNO NARAVNANO

V Zavarovalnici Sava skrbimo, da niste nikoli sami, saj z angažiranostjo in trudom vračamo v okolje, kjer poslujemo, in se s posebnim posluhom posvečamo najbolj ranljivim.

Vrednote

Povezanost

Srčni odnosi so naš vsakdan. Različni, a povezani dosegamo skupne cilje.

Povezani pod okriljem Zavarovalnice Sava stremimo k doseganju skupnih ciljev in uspehov. Med seboj se razlikujemo, a verjamemo, da je prav ta raznolikost zaposlenih, znanj in izkušenj naše bogastvo in priložnost, da se razvijamo kot posamezniki in ob tem ves čas dodajamo svoje kamenčke v mozaik skupnih uspehov.

Pogumno in srčno iščemo poti do najboljših rešitev, se pri tem spodbujamo in spoštujemo, saj se zavedamo, da so poti do cilja lahko različne in da lahko le s sodelovanjem najdemo najboljšo pot. 

Empatija

Prisluhnemo, slišimo in spoštujemo. Strokovnosti dajemo prijazen obraz.

Osredotočenost na človeka je naše strateško vodilo. Tako v odnosu do strank kot do zaposlenih prisluhnemo potrebam ljudi in jih upoštevamo pri naših poslovnih odločitvah. Spoštovanje je temelj naših odnosov, zato vedno stremimo k temu, da delujemo in komuniciramo strokovno, a hkrati razumljivo in prijazno.

Zdravje

Skrbimo za zdravje in ravnovesje.

Zdravje je človekova največja vrednota in tudi v Zavarovalnici Sava se zavedamo, da zdravi zaposleni ključno prispevajo k uspešnemu poslovanju. Zato z raznolikimi aktivnostmi skrbimo za zdrav duh v zdravem telesu, spodbujamo k aktivnejšemu načinu življenja ter z mnogimi ugodnostmi omogočamo lažje usklajevanje zasebnih in službenih obveznosti. Skrb za zdravje in ravnovesje je del našega poslovnega modela.

Razvoj

Na trdnih temeljih tradicije radovedno raziskujemo in stopamo izven okvirjev.

Smo ogromna zakladnica raznolikih znanj in bogatih izkušenj, ki so plod tako spoštovanja dolgoletne tradicije kot težnje po nenehnem razvoju. Sledimo skupnim ciljem, ki so postavljeni visoko, saj se zavedamo, da sta rast in razvoj družbe ter zaposlenih odvisna od tega, do kje lahko sežemo. In prepričani smo, da lahko skupaj sežemo visoko.

V želji po napredku stremimo k stalnim izboljšavam in inovacijam ter s tem ustvarjamo novo vrednost za vse. Zavedamo se, da sposobnost nenehnega razvoja povečuje našo konkurenčno prednost ter prinaša zadovoljstvo in poslovni uspeh.

Trajnostna naravnanost

Naše srce bije tudi za svet.

Zavedamo se, da je pomemben prav vsak korak, pa čeprav majhen, na poti do trajnostno vzdržne prihodnosti. Zato v Zavarovalnici Sava delujemo trajnostno v vseh naših internih procesih, upoštevamo jo pri snovanju novih produktov, prav tako pa vlagamo v boljše okolje. Pod okriljem pobude Srce za svet pa z informativnimi vsebinami, dobrimi dejanji in korporativnim prostovoljstvom k temu vabimo in spodbujamo tudi zaposlene.

{{ modifications }}

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE