mag. PRIMOŽ MOČIVNIK 

namestnik predsednika uprave/član uprave
 
Responsive Image

Primož Močivnik je matematik ter aktuar po duši in izobrazbi. Njegova poslovna in hkrati zavarovalniška pot se je začela v Zavarovalnici Tilia, eni od predhodnic Zavarovalnice Sava, kjer mu je bila leta 2007 zaupana tudi funkcija predsednika uprave. Po bogati karierni poti v družbah sedanje Zavarovalne skupine Sava, na kateri je izkušnje nabiral tudi izven meja naše države, je bil ob združitvi imenovan za namestnika predsednika uprave Zavarovalnice Sava.

Diplomiral je na Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo, Ljubljana, smer uporabna matematika, ter končal magistrski študij aktuarstva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Delovna področja:

  • aktuarstvo

  • upravljanje tveganj
  • računovodstvo
  • informacijska tehnologija in informacijska varnost

Karierna pot v Zavarovalni skupini Sava:

Zaposlen v Zavarovalnici Sava od leta 2016.

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE