Predani korakom

Projekt Predani korakom, ki poteka v sodelovanju z Ljubljanskim maratonom, Festivalom Ljubljana in URI Soča, spodbuja zmernost in uravnotežen način življenja, ki ga dosežemo s pravim razmerjem med delom in aktivnim prostim časom.

 
Projekt Predani korakom se je začel s spodbujanjem zdravega življenjskega sloga pod geslom 'Zdrav duh v zdravem telesu'. Biti Predan korakom pomeni biti predan vsakemu koraku, ki ga v življenju naredimo v smeri k ravnovesju med delom in življenjem. 
Kmalu pa je prerasel v velik dobrodelni projekt, ki vsako leto gibalno oviranim otrokom omogoči posebno gibalno-kulturno izkušnjo. V sklopu projekta za dober namen vsako leto podarimo 12.000 €.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE