Priročna sklenitev zavarovanja s podpisom na daljavo

Podpis zavarovalne pogodbe in ostale pripadajoče dokumentacije na daljavo je sodobna rešitev, ki smo jo v Zavarovalnici Sava razvili z namenom, da vam omogočimo sklepanje zavarovanj na daljavo. Zavarovanje lahko uredite čisto preprosto od koderkoli, tudi iz udobja vašega naslonjača, s tem pa prihranite svojo dragoceno energijo in čas. Postopek je namreč enostaven in več kot priročen.

Kaj potrebujete za sklenitev zavarovanja na daljavo?

Ko želite poskrbeti za svojo varnost in/ali varnost vaših najdražjih, kontaktirajte svojega zastopnika, ki vam bo svetoval pri izbiri zavarovanja, ki bo po vaši meri in bo najbolje ustrezalo vašim željam ter življenjskemu obdobju, v katerem se nahajate.

Če svojega zastopnika še nimate, nam to sporočite na:

Potrebovali bomo tudi informacijo, iz katerega kraja prihajate in mobilno številko ali e-naslov, kjer ste dosegljivi. Z veseljem vas bomo povezali z našim svetovalcem iz vaše bližnje okolice.

Za sklenitev na daljavo potrebujete:

  • pametno napravo (telefon, tablico),
  • dostop do interneta,
  • veljaven e-naslov.

Kako podpišete zavarovalno pogodbo na daljavo?

  • Z zastopnikom dogovorite zavarovalna kritja,
  • v SMS-u prejmete kodo za dostop do zavarovalne e-dokumentacije,
  • kliknete na povezavo, ki ste jo prejeli na vaš e-naslov,
  • kodo vpišete v pojavno okence,
  • dokumente pregledate in jih podpišete,
  • zavarovanje je s tem uspešno sklenjeno.

Zavarovalno polico in ostalo dokumentacijo vam po podpisu pošljemo na vaš e-naslov. Če urejate avtomobilsko zavarovanje, boste za registracijo vozila potrebovali potrdilo o obveznem zavarovanju, ki ga morate predložiti v fizični obliki, zato en prijazen opomnik, da ga natisnete, preden se odpravite po teh opravkih.

Če potrebujete v zvezi s tem še kakšno informacijo ali pomoč, smo vam z veseljem na voljo na:

AKTUALNO

Ostale novice

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

V ponedeljek , 14. 8. 2023, bomo strankam na voljo

Obveščamo vas, da bodo v ponedeljek, 14. 8. 2023, naše poslovne enote in škodni centri po Sloveniji odprti po spodnjem razporedu.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE