10 minut za ogled škode na daljavo

Z osredno mislijo na naše zavarovance smo omogočili ogled materialne škode na premoženju na daljavo in s tem hitrejšo obravnavo zavarovalnega primera.  

Za postopek boste potrebovali približno 10 minut in naredili smo vse, da bo za vas čim bolj preprost.

Če želite prijavo zavarovalnega primera torej v celoti urediti na daljavo, lahko prijavo opravite na naši spletni strani. Cenilec bo pregledal vašo prijavo in vas bo v primeru manjkajoče dokumentacije in potrebe po ogledu kontaktiral, da dogovorita primeren termin za ogled na daljavo.

Kaj za postopek ogleda na daljavo potrebujete?

  • Pametno napravo(telefon ali tablico),
  • internetno povezavo in
  • veljaven e-naslov.

Na SMS ali e-naslov boste prejeli spletno povezavo, na kateri izpolnite podatke, podate soglasja za izvedbo ogleda in prejmete še varnostno ID številko, ki jo med pogovorom sporočite cenilcu.

Začne se ogled, skozi katerega vas bo vodil in vam pomagal naš cenilec. S kamero svojega telefona boste našemu sodelavcu omogočili, da si ogleda in zajame fotografije škode, ki ste jo prijavili. Posnete fotografije se prenesejov škodni program in cenilec že lahko nadaljuje s postopkom reševanja zavarovalnega primera.

Ogled škode na daljavo ima veliko prednosti in v večini primerov zadostuje za rešitev zavarovalnega primera. Razlogi, da bo ogled na daljavo prva izbira naše zavarovalnice so:

  • večja prilagodljivost termina ogleda,
  • hitrost ogleda in pridobitve podatkov za nadaljnje reševanje zavarovalnega primera,
  • enostavnost postopka,
  • možnost izvedbe dodatnega ogleda med sanacijo škode in
  • najpomembnejše - vaše zadovoljstvo.

Cilji, ki jih pri razvoju sodobnih rešitev, ki omogočajo lažje in priročno urejanje reči z našo zavarovalnico zasledujemo, so jasni. Želimo se vam prilagoditi, približati in odgovoriti na vaše potrebe, zato da vi prihranite svoj čas in energijo. Zelo bomo veseli, če boste tudi vi ocenili, da so te rešitve za vas dodana vrednost našega sodelovanja.

AKTUALNO

Ostale novice

Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo

Ponosni in hvaležni sporočamo, da ste nam potrošniki ponovno namenili čudovito priznanje - Zavarovalnica Sava je prejemnica naziva BestBuy Award za leti 2023/2024!

Povabilo k oddaji ponudbe za izvedbo zunanje presoje kakovosti delovanja notranje revizije v družbah Zavarovalne skupine Sava

Vabimo vas k oddaji ponudbe za izvedbo neodvisne zunanje presoje kakovosti delovanja funkcije notranje revizije v letu 2024 v 12 družbah Zavarovalne skupine Sava. Obvladujoča družba Sava Re skupaj z odvisnimi družbami oblikuje Zavarovalno skupino Sava, ki sicer deluje v šestih državah regije Adria.

Ujemite edinstveno priložnost v mesecu varčevanja!

Ne zamudite edinstvene priložnosti, ki vam jo nudimo v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, pri katerem ste izbrali izključno Sava Infond sklade.

Kako ravnati v primeru napovedi vremenskih ujm

Vreme nam v zadnjem mesecu žal nikakor ne prizanaša. Za vas smo zato strnili nekaj pomembnih in uporabnih informacij, ki so vam lahko v teh težkih vremenskih okoliščinah v pomoč pri preventivnem ravnanju v primeru toče, neurij in poplav.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE