Nikoli sami v skrbi za živali

Zavarovanje Naše tačke

MOŽNOST SPLETNE SKLENITVE

Zavarovanje za pse in mačke, s katerim si lastniki zagotovite, da bo za vaše štirinožne prijatelje vedno dobro poskrbljeno.

Podrobneje

Zavarovanje športnih in rekreacijskih konj

Zavarovanje za konje vam zagotavlja povračilo zavarovalne vrednosti v primeru pogina, standardnega ali nadstandardnega zdravljenja in odgovornosti do tretjih oseb.

Podrobneje

Zavarovanje gospodarskih živali

Zavarovanje gospodarskih živali za vse odgovorne kmetovalce, ki redite živali in si želite ekonomske zaščite v primeru bolezni, zakola, ubitja ali nezgode.

Podrobneje

Ponujamo tudi

Example Rich Text

Zavarovanje živalske proizvodnje

Krije riziko pogina ekonomske živali zaradi bolezeni oziroma nezgode. Dodatno je možno zavarovati stroške zdravljenja živali, riziko pobega, izginotja, kraje in padca v prepad, kakor tudi riziko izgube pričakovanega plodu oziroma izgube plemenske sposobnosti živali,…

KONTAKTIRAJTE ZASTOPNIKA

Zavarovanje za hišne ljubljenčke

Krije riziko pogina hišnega ljubljenčka zaradi bolezeni oziroma nezgode. Dodatno je možno zavarovati stroške zdravljenja, splošno civilno odgovornost ter rizike transporta ljubljenčka.

KONTAKTIRAJTE ZASTOPNIKA

Zavarovanje športne in delovne živali

Krije riziko pogina športne živali zaradi bolezeni oziroma nezgode. Dodatno je možno zavarovati stroške zdravljenja v standardnem oziroma nadstandardnem obsegu. Krije tudi športne in delovne rizike.

KONTAKTIRAJTE ZASTOPNIKA

Kontaktirajte nas

Imate vprašanje, na katerega niste našli odgovora?
Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

ali pošljite sporočilo

Pošiljanje sporočila ni bilo uspešno.

Pošiljanje sporočila je bilo uspešno.

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE