Uroš Lorenčič

član uprave
 
Responsive Image

Uroš Lorenčič je poslovno pot začel na področju bančništva. Leta 2008 je svojo kariero nadaljeval v zavarovalništvu in se zaposlil v Savi Re. Kmalu ga je pot znotraj Zavarovalne skupine Sava vodila v kosovsko družbo Illyria Insurance, kjer je kot namestnik generalnega direktorja in kasneje kot generalni direktor bogatil svoje zavarovalniške izkušnje tudi izven meja naše države. Po nekaj letih službovanja v tujini se je vrnil v Savo Re in se nekoliko kasneje pridružil kolektivu Zavarovalnice Maribor. Kot izvršni direktor je vodil različna področja, najprej Splošni sektor, nato več let Sektor škod. Maja 2022 mu je bilo zaupano mesto člana uprave Zavarovalnice Sava.  

Diplomiral je na Ekonomsko poslovni fakulteti Univerze v Mariboru.

Delovna področja:

  • procesi in podpora poslovanju
  • finance
  • kontroling
  • projektna pisarna
  • inovacije in poslovna uporaba podatkov
  • upravljanje odnosov s stranko
  • poslovanje odvisne družbe ASISTIM, d. o. o.

Karierna pot v Zavarovalni skupini Sava:

Zaposlen v Zavarovalnici Sava od leta 2014.

Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

080 19 20 KLEPET E-POŠTA SPLETNI KLIC

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Spremenila so sae imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Ponudba

Zelo ugodno

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje nam je izjemno pomembno. Vabimo vas, da si vzamete nekaj minut in izpolnite anketo o naši spletni strani. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo na naši strani v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE