Obvestilo o posodobljenih zavarovalnih pogojih za zavarovanje nevarnosti izgubljenih ali ukradenih plačilnih ali kreditnih kartic Delavske hranilnice d.d.

Stranke obveščamo, da smo posodobili zavarovalne pogoje nevarnosti izgubljenih ali ukradenih plačilnih / kreditnih kartic Delavske hranilnice d.d. Posodobljeni Splošni pogoji za zavarovanje kartic Delavske hranilnice d.d. z oznako SP KARDH 01/23, ki širijo kritje pri zavarovanih nevarnostih Rop ali roparska tatvina gotovine zavarovanca in Uničenje kartic, začnejo veljati z dnem 1.2.2023. Širše zavarovalno kritje predstavlja dodatno ugodnost za zavarovance, ob čemer se limiti kritja in zavarovalna premija ne spreminjajo. Posodobljene zavarovalne pogoje preverite na povezavi, lahko pa jih pridobite tudi v poslovalnicah Delavske Hranilnice d.d. ali s klicem na brezplačno telefonsko številko zavarovalnice 080 19 20.

AKTUALNO

Ostale novice

Nova priložnost za varčevanje

Ne zamudite enkratne priložnosti v mesecu juniju, ki jo imate v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi.

Obvestilo o javni dražbi nepremičnin

V mesecu juniju organiziramo spletno dražbo za prodajo štirih poslovnih nepremičnin, ki se nahajajo v Rušah, Ljubljani, Murski Soboti in Mariboru. Vabimo vas k ogledu ponudbe in k prijavi na spletno dražbo.

Obvestilo o spremembi naslova

Spoštovani, lepo pozdravljeni, obveščamo vas, da Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru od 26. januarja 2023 posluje na novem poslovnem naslovu: Zavarovalnica Sava, d. d., Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor.

Čas je, da oplemenitite svoje naložbe

Oktober je mesec varčevanja. In tukaj je nova priložnost za varčevanje , ki jo imate v okviru naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi. Z dodatnim enkratnim vplačilom v sklade boste lažje dosegli...

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE