10 minut za ogled škode na daljavo

Z osredno mislijo na naše zavarovance smo omogočili ogled materialne škode na premoženju na daljavo in s tem hitrejšo obravnavo zavarovalnega primera.  

Za postopek boste potrebovali približno 10 minut in naredili smo vse, da bo za vas čim bolj preprost.

Če želite prijavo zavarovalnega primera torej v celoti urediti na daljavo, lahko prijavo opravite na naši spletni strani. Cenilec bo pregledal vašo prijavo in vas bo v primeru manjkajoče dokumentacije in potrebe po ogledu kontaktiral, da dogovorita primeren termin za ogled na daljavo.

Kaj za postopek ogleda na daljavo potrebujete?

  • Pametno napravo(telefon ali tablico),
  • internetno povezavo in
  • veljaven e-naslov.

Na SMS ali e-naslov boste prejeli spletno povezavo, na kateri izpolnite podatke, podate soglasja za izvedbo ogleda in prejmete še varnostno ID številko, ki jo med pogovorom sporočite cenilcu.

Začne se ogled, skozi katerega vas bo vodil in vam pomagal naš cenilec. S kamero svojega telefona boste našemu sodelavcu omogočili, da si ogleda in zajame fotografije škode, ki ste jo prijavili. Posnete fotografije se prenesejov škodni program in cenilec že lahko nadaljuje s postopkom reševanja zavarovalnega primera.

Ogled škode na daljavo ima veliko prednosti in v večini primerov zadostuje za rešitev zavarovalnega primera. Razlogi, da bo ogled na daljavo prva izbira naše zavarovalnice so:

  • večja prilagodljivost termina ogleda,
  • hitrost ogleda in pridobitve podatkov za nadaljnje reševanje zavarovalnega primera,
  • enostavnost postopka,
  • možnost izvedbe dodatnega ogleda med sanacijo škode in
  • najpomembnejše - vaše zadovoljstvo.

Cilji, ki jih pri razvoju sodobnih rešitev, ki omogočajo lažje in priročno urejanje reči z našo zavarovalnico zasledujemo, so jasni. Želimo se vam prilagoditi, približati in odgovoriti na vaše potrebe, zato da vi prihranite svoj čas in energijo. Zelo bomo veseli, če boste tudi vi ocenili, da so te rešitve za vas dodana vrednost našega sodelovanja.

AKTUALNO

Ostale novice

Nova priložnost za varčevanje

Ne zamudite enkratne priložnosti v mesecu juniju, ki jo imate v okviru vašega naložbenega življenjskega zavarovanja, na katerem so izbrani izključno Sava Infond skladi.

Obvestilo o javni dražbi nepremičnin

V mesecu juniju organiziramo spletno dražbo za prodajo štirih poslovnih nepremičnin, ki se nahajajo v Rušah, Ljubljani, Murski Soboti in Mariboru. Vabimo vas k ogledu ponudbe in k prijavi na spletno dražbo.

Obvestilo o spremembi naslova

Spoštovani, lepo pozdravljeni, obveščamo vas, da Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru od 26. januarja 2023 posluje na novem poslovnem naslovu: Zavarovalnica Sava, d. d., Ulica Eve Lovše 7, 2000 Maribor.

Potrebujete našo pomoč? Z nami lahko stopite v stik na različne načine.

SPLETNI KLIC KLEPET E-POŠTA

ASISTENCA

Za pomoč v Sloveniji pokličite:

080 19 21

Za pomoč v tujini pokličite:

+386 2 618 05 20

Obvestilo

Z januarjem so se spremenila imena Infond skladov, ki jih ponujamo v okviru Naložbenih življenjskih zavarovanj. Odslej so vsa imena slovenska, s čimer želijo na Sava Infondu povečati njihovo prepoznavnost in značilnost. Ob tem pa pri 6 skladih še spreminjajo pravila upravljanja.

PREBERITE VEČ

Anketa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje je ključno za nas, zato vas vljudno prosimo, da izpolnite anketo, ki vam bo vzela le nekaj minut. Vaše odgovore bomo obravnavali z največjo pozornostjo in se potrudili, da še izboljšamo vašo izkušnjo v prihodnosti.

PODAJTE MNENJE